Забележка, че се прозява в ефир, е формалната причина Биляна

...
Забележка, че се прозява в ефир, е формалната причина Биляна
Коментари Харесай

Хекимян изритал Биляна Гавазова от bTV, защото се прозява в ефир?!

Забележка, че се прозява в ефир, е формалната причина Биляна Гавазова да напусне Би Ти Ви, научи „ Уикенд ”. Шефът на новините в малкия екран Антон Хекимян е скастрил своята подчинена, откакто получил недоволства от екипа на утринния блок. Звездата се обидила, ядосала се и подала предупреждение за овакантяване тъкмо преди войната в Украйна, когато работата в настоящите излъчвания е най-вече. Надявала се да я молят да се остане, само че не се получило.
 

Скандалът с Биляна Гавазова избухнал дни преди първите удари на Русия против Украйна . Понеже стават от сън в дребните часове на нощта и са в ефир още от 6 часа сутринта, водещата и сътрудниците й, множеството от които са с дребни деца, постоянно са недоспали. Но до момента в който останалите се стараят да наподобява свежи, Биляна си разрешава свободно да се прозява в ефир и да изяснява, че й се спи. Ако ставаше въпрос за индивидуален случай, всичко щеше да е наред, уверени са сътрудници на Гавазова. Но защото се случвало много постоянно, операторите почнали да се оплакват на шефа Хекимян. Те се чудели по какъв начин да снимат журналистката по този начин, че да не проличава по кое време се прозява. Директорът на новините от своя страна повдигнал въпроса на време на оперативка с екипа. Той непосредствено споделил на водещата прикрива прозявките си в ефир.

Изненадващо за всички, тази забележка вбесила изявяващата се като примадона Гавазова. Биляна била смъртно афектирана, че някогашният й сътрудник, с който преди години водеше „ Тази заран ”, й прави забележка пред целия екип. Смятайки се за незаменима, тя решила да блъфира, подавайки предупреждение за преустановяване на трудовия си контракт. В Би Ти Ви са уверени, че водещата се е надявала Хекимян да скъса предизвестието и да й се извини за неналичието на деликатност, признавайки какъв брой е мъчно да изглеждаш пресен, откакто си станал от сън в 4 часа през нощта. Самият Хекимян обаче с години е водил същото предаване, без да се прозява, тъй че сметките на Гавазова излезли криви. Той освен че не й се извинил, само че незабавно подписал молбата й за овакантяване.

Вместо да остане да работи в малкия екран още месец, до момента в който тече предизвестието й, Биляна решила да излезе в отпуска. Това се случило тъкмо преди войната в Украйна. Така оставила сътрудника си Златимир Йочев да води утринния блок самичък в най-напрегнатия миг, когато работата е най-вече. Хекимян направи опит да включи в нея новинаря Денислав Борисов, който да оказва помощ с интервютата. По този метод обаче новините останаха с човек по-малко. Ето за какво няколко дни по-късно Борисов се върна в излъчванията, а Йочев остана самичък в „ Тази заран ”.

По нещастно стичане на събитията няколко дни откакто се отдръпнала от работа, Гавазова се заразила с Ковид-19. След като съобщила това на сътрудниците си, станало ясно, че даже и да желае, Хекимян най-малко в идващите две седмици няма по какъв начин да я върне на работа. Така или другояче, той нямал никакво предпочитание още веднъж да работи с нея. Дори бил удовлетворен, че сама е решила да напусне, с цел да не се постанова да я уволнява.

Според слуховете, Биляна Гавазова доста страда, че към този момент не е на екран. Тя се чувствала прелестно като звезда на утринния блок, а и заплатата й не била по никакъв начин неприятна. Но гордостта й не разрешавала да моли да я върнат на работа. По този незнаен и безразсъден метод завършила кариерата й в Би Ти Ви.

След като не се появи в ефир близо месец, от малкия екран предходната неделя публично оповестиха, че водещата напуща по свое лично предпочитание. Нейният коментар по тематиката бил: „ Гордея се с това, което постигнахме с всички сътрудници, и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за насъбрания опит, уроците, другарствата и триумфите. Сега е време за креативна отмора и да помисля за бъдещи планове. “ Хекимян от своя страна й благодари за положения труд от името на целия новинарски екип. „ Работили сме по доста тематики като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и на утринния блок. Не е елементарно да се разделим с толкоз умел и ухилен сътрудник, само че почитаме решението ѝ и пожелаваме шанс и триумф в бъдещите инициативи! ”, споделя шефът на новините в своето публично изказване. Най-вероятно в неофициална конюнктура и двамата не са по този начин общителни. Известно е, че връзките им от много време не са положителни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР