Забележителен финал беляза успешния трети сезон на Hell’s Kitchen България.

...
Забележителен финал беляза успешния трети сезон на Hell’s Kitchen България.
Коментари Харесай

Финалът на Hell’s Kitchen България завладя телевизионния ефир

Забележителен край беляза сполучливия трети сезон на Hell’s Kitchen България . Грандиозният кулинарен дуел сред кандидатите за купата „ най-хубав професионален готвач 2020 “. безусловно завладя телевизионния ефир, достигайки до над 1,5 млн. фенове (Всички 4+). Според данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България заключителната конкуренция в Кухнята на Ада е проследена от 40,8% от феновете в дейна възраст, което е два пъти над резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време.
 аудиторен дял NOVA
Зрелищният кулинарен конфликт сред Атанас и Реджеп за огромната премия от 100 000 лева, оглави класацията за най-гледан край в историята на българското издание на международния формат. Данните, регистрирани от пийпълметричните системи1, с които NOVA работи в интервала на излъчването на предаването, демонстрират, че последният епизод на трети сезон на Hell’s Kitchen България е финалът с най-голям аудиторен дял измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.) от старта на формата у нас през 2018 година В очакване на окончателното решение на началник Ангелов кой да бъде „ първенецът “ в Кухнята на Ада, в най-напрегнатите последни минути аудиторният дял се повиши до над 44% измежду същата целева група.
Реализирането на третото издание на Hell’s Kitchen България, в изискванията на изключителната обстановка на пандемия в страната, е самобитен подарък за феновете на NOVA, които имаха опцията да проследят до дъно обичаното кулинарно риалити. Извънредното състояние промени ритъма на работа в Hell’s Kitchen, оставяйки най-популярния ресторант у нас без посетители. Вследствие на въведените противоепидемични ограничения, за първи път в историята на предаването майстор-готвачите изпълняваха поръчки по телефон. Кухнята на Ада продължи да работи в името на почитателите, които с интерес проследяваха всички кулинарни провокации.
„ Емоциите под налягане “ за кандидат-шефовете и техния наставник в кухнята началник Виктор Ангелов в третото издание на най-горещото кулинарно съревнование в телевизионния ефир, привлякоха пред телевизионните екрани близо една трета от гледащите телевизия фенове на възраст 18-49 години. Разликата по отношение на бТВ е 38%.
 аудиторен дял NOVA
Тази пролет кулинарното риалити означи и най-вече достигнати фенове - приблизително за епизод над 1,2 милиона. Пийпълметричните данни сочат, че Hell’s Kitchen България затвърждава позицията си на желано предаване измежду кулинарните формати в родния ефир, нареждайки се и измежду петте най-гледани от аудиторията в дейна възраст (18-49 г.) периодически излъчвания през пролетния ефирен сезон от 22 февруари до момента. Спрямо сходния по род формат, предаван по конкурентната телевизия, този сезон аудиторният дял на Hell’s Kitchen измежду аудиторията в дейна възраст е с 33% по-голям.
 аудиторен дял NOVA
Според Гугъл Analytics видеогледанията на предаването осъществени в платформите на Нова Броудкастинг Груп са над 2,6 милиона.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР