Забавно се получи. Репортерите, преразказващи интервюто на Бойко Борисов, изобщо

...
Забавно се получи. Репортерите, преразказващи интервюто на Бойко Борисов, изобщо
Коментари Харесай

Колтуклиева: Какъв край на седмицата! Борисов натри носа на телевизиите, облизващи Киро и компания

Забавно се получи. Репортерите, преразказващи изявлението на Бойко Борисов, въобще не усетиха неговата подигравка. А точно: какво би трябвало да се случи, с цел да цитират BTV, Българска национална телевизия, Нова телевизия разкритията на служебния министър на енергетиката от вчерашното му изказване в Народното събрание за безчинствата на кабинета “Петков ” с газовите медиатори и ролята на Сашо Кеша – министърът на енергетиката от “Има подобен народ ”, персонален избор на Слави Трифонов?! Трябва, в последна сметка, някой да ги прочете в ефира на най-голямата електронна медия.

Бойко Борисов натри носа на страхливите и слагачески малките екрани, които облизваха Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и компания, до момента в който те използваха властта като бащиния. И още сън не ги лови от заканите на променкаджиите, че ще се върнат на власт доста скоро – закани, които те отправяха потайно още по време на предизборната акция.
Така наречените “обикновени хора ” схванаха незабавно какво желае да показва водачът на ГЕРБ. Аз, на моята Facebook страница, помолих за мнения на изявлението – всички са безапелационни: Бойко Борисов не изиска оставката на служебния министър на енергетиката, а намигна и загатна на медиите: ей, би трябвало да разкривате цялата истина, потвърдена и от Росен Христов, и от Делян Добрев.

Погледнете и ще прогледнете: единствено Агенция ПИК вади следствия и доказателства за подмолните заигравки с газовите медиатори, споделя за отчети на ДАНС и за следствия на прокуратурата. Другите се вършат на ни-чули-ни-видели и избират да не си скапват кефа, пък и са научени да се поставят еднообразно усърдно на всеки властимащ – някогашен или предстоящ.

Моята другарка от Петрич, авторитетната телевизионна и радио-водеща Снежана Георгиева написа: “Не знам дали Борисов е чел „ Винету “, само че 100% е осведомен с Цицерон.

Цицерон пред сената, когато е желал да изобличава някого, е започвал по този начин: „ Днес няма да приказвам за неговите неистини, нито за кражбите му, нито за прелюбодеянията му. Няма да приказвам по какъв начин се напива и преяжда, а за това, какъв брой добър римлянин е “.
Интелигентно, нали?

Но би трябвало да го чуете първо и да се насладите както от Борисов, по този начин и от безпомощния и презрян водещ на БТВ. ”
Аз ви предизвестих, другари: чака ни трогателен завършек на седмицата и врящ-кипящ ефирен уикенд: какво е желал да каже Бойко Борисов. Той все по този начин задава тематиките на деня, а за другите оставя да се главоблъскат и да го поясняват.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР