Забавно, а може би подигравателно клипче се завъртя в мрежата

...
Забавно, а може би подигравателно клипче се завъртя в мрежата
Коментари Харесай

Свекървата и зълвата на Мария Илиева се подиграха с нея в мрежата

Забавно, а може би присмехулно клипче се завъртя в мрежата по какъв начин свекървата и зълвата на Мария Илиева извършват нейния шлагер с Графа „ Чуваш ли ме “.

Двете дами пеят с цялостно гърло рефрена „ Помниш ли името ми, пазиш ли номера ми, още ли искаш от мен да ме чуеш, да ме видиш? “.Сестрата и майката на Георги, от който Мария роди момче, даже имат хореография и танц към парчето и от самото начало се заливат от смях. Мъжки смях се чува зад кадър, само че не излиза наяве дали това е бащата на Георги или самият Михайлов, влезнал в ролята на оператор.

Много от почитателите в инстаграм одобриха видеото като откровена насмешка с БГ поп иконата, изключително откакто Георги изрично отхвърли да застане публично като половинка до майката на детето си, а тя непрекъснато отклонява тематиката за връзките им пред медиите, написа „ България Днес “.

Странно е, че фамилията на Георги по никакъв метод не демонстрира угриженост към бебето –Александър. От профила на сестрата Виктория се виждат голям брой фотоси на деца, само че на нито един кадър не участва племенника.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР