Зъб на кит нарвал, дълъг 1,5 метра и пожарогасител са

...
Зъб на кит нарвал, дълъг 1,5 метра и пожарогасител са
Коментари Харесай

Сензационно ВИДЕО показа с какви невероятни оръжия минувачи са обезвредили касапина от Лондон бридж

Зъб на кит нарвал, дълъг 1,5 метра и пожарогасител са били употребявани за обезвреждане на нарушителя, който в петък извърши терористична офанзива на Лондонския мост. Това заяви в събота The Guardian, публикувайки видеоклип, сниман от един от очевидците, който е бил в запушване против мястото на случая.

На фрагментите се вижда по какъв начин няколко души бягат след терористa, въоръжен с два огромни ножа.

Един от тях има пожарогасител в ръцете си, с който облива с пяна нападателя. Другият държи зъб на кит нарвал с дължина над 1,5 м.

Според обявата полският готвач Лукаш е взел този необикновен предмет от стената на постройката, в която терористът нападнал хората - историческата централа на лондонската колегия на рибарите, ситуирана на Лондонския мост.

Инцидентът е станал на среща на випускници и преподаватели от програмата „ Учим дружно “ на Института по криминология на университета в Кеймбридж, на която също е бил поканен 28-годишният Усман Хан, който е нападнал хората с ножове, прецизира Фокус.

Според вестника измежду тези, които се противопоставили на Кан е имало и някогашни пандизчии, които също били освободени условно.

Един от тях, съгласно изданието, е бил осъжданият за убийството Джеймс Форд, който е оказал помощ за неутрализирането на Хан, преди полицията да дойде на мястото на случая.

Жертвите на нападението на Хан са мъж и жена.

The Daily Mail заяви, че починалият е Джак Мерит, 25-годишният координатор на програмата „ Учим дружно “. По време на офанзивата той е правел презентация.

Още трима души към момента са в болничното заведение, като един от тях е в доста тежко положение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР