За втора поредна година няма да се проведе фестивалът Сурва.

...
За втора поредна година няма да се проведе фестивалът Сурва.
Коментари Харесай

Станислав Владимиров за Нинова: Тя е една злобна и отмъстителна жена

За втора поредна година няма да се организира фестивалът Сурва. Това е предстоящо събитие освен у нас, само че и в Европа. Това е един огромен риск, тъй като не можем да съберем толкоз доста хора на едно място. Можем да предизвикаме гърмеж. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му Сурва е от извънредно финансова значение за общината и за хората.

" Автентичната Сурва, която е на 13 и 14 януари, ще се организира. Проведох среща през вчерашния ден с Щаба. Не би трябвало да има разнопосочни сигнали от управляващите. Трябва да се организира тази традиция при избрани правила, спазвани от сурвакарите. Самите групи показаха подготвеност да наблюдават за осъществяването на ограниченията ", сподели още той.

Кметът на Перник разяснява и такса боклук с думите, че тя ще се изравни и ще е обективна. Има риск Перник от водна рецесия да отиде в друга рецесия. " Понякога управническите решения са тежки и са мъчителни ", сподели още той.

Той разяснява и обстановката в Българска социалистическа партия и напрежението сред него и водачът на столетницата Корнелия Нинова.

" Корнелия Нинова се оказа доста злобна и отмъстителна жена. В момента в Българска социалистическа партия се разчистват сметки. Казвам го с най-голямо оскърбление. Това вещае една тежка злополука на изборите. Нямам личностен спор с нея, а кардинален. Тя живее в неин свят. Бил съм секретар и мога да давам оценки - не може да се споделя, че се вършат организационни промени и да се уволняват служители, занимаващи се тъкмо с организация за осъществяване на изборите. Корнелия Нинова не знам да е печелила избори против ГЕРБ, само че тя ненавижда такива хора. Погромът, който направи тя в Българска социалистическа партия, ще тежи доста дълго време в Българска социалистическа партия ", отсече Владимиров.

Попитан дали ще бъде изключен от партията откакто приказва опозиционно, той съобщи: Жена като Корнелия Нинова не може да си разреши да ме изключи, моят корен е прекомерно бездънен в Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР