За втора поредна година Ливърпул се класира за последното стъпало

...
За втора поредна година Ливърпул се класира за последното стъпало
Коментари Харесай

Финалът в Шампионска лига НА ЖИВО: Тотнъм - Ливърпул

За втора поредна година Ливърпул се класира за последното ходило преди триумфа в Шампионска лига , откакто предходната година изгубиха от Реал Мадрид. Възпитаниците на Юрген Клоп за втора поредна година ще спорят за златото, само че този път в ролята на любимец против положителния познайник от Висшата лига - Тотнъм.
Финалът в Шампионска лига е на стадион " Уанда Метрополитано ", а Мадрид се трансформира в червено-бяло море, защото на всяка улица има хиляди почитатели, стекли се от Острова, с цел да поддържат обичаните си тимове. Заключителната среща в шампионата е с начален час 22:00 българско време. Двубоят Тотнъм - Ливърпул може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Тотнъм несъмнено е изненадващият финалист в тазгодишното издание, откакто " шпорите " едвам се промъкнаха през груповата фаза на конкуренцията. Маурисио Почетино и компания обаче демонстрираха на осминафиналите, че мястото им е в елиминациите, откакто разчлениха Борусия (Дортмунд), а по-късно спънаха сензационно един от главните любимци - Манчестър Сити, а по-късно трагично отстраниха и Аякс. 
Пътят на Ливърпул към финала беше изпълнен с не по-малко инциденти, като най-голямата изненада бяха мачовете с Барселона. След 3:0 за Меси и компания надали някой е очаквал " мърсисайдци " да продължат, само че Дивок Ориги и Джини Вайналдум изковаха триумф с 4:0 над огромния любимец и подариха " Анфийлд " с една от най-великите европейски нощи, познати на футбола.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР