Все още не мога да направя заплануваните реформи, защото има

...
Все още не мога да направя заплануваните реформи, защото има
Коментари Харесай

Гонзо: Има два клуба, които забавят вписването ми

Все още не мога да направя заплануваните промени, тъй като има два клуба, които забавят вписването ми. Но всеки ден има неща, които вършим. Това разгласи на тържествата във връзка вековния празник на " Етър ", новоизбраният президент на БФС Георги Иванов-Гонзо.

Новият изпълком на централата към момента не е вписан в Търговия указател. Жалбата против това на " Скравена " бе оттеглена, само че има друга такава от дилетанти - тази на " Балка " (Варвара). Не е ясно кой е вторият клуб, който засяга Гонзо като спънка за вписването му.

Иванов разяснява и първата си среща на най-високо равнище в новата си роля - тази с президента на УЕФА Александър Чеферин.

" С Чеферин си казахме доста неща. Благодарим за поканата. Ние сме под шапката на УЕФА, те знаят задоволително за България, имаха представител на конгреса. Федерацията се устоя напълно от парите на ФИФА и УЕФА. Не считам, че има нещо, което те не знаят ", съобщи Иванов.

" Винаги сме били в положителни връзки с " Етър ", кметът на града е в изпълкома (Даниел Панов-б.р.). Чест е за мен, че съм поканен. Пожелавам на легендите да са здрави, към този момент не са футболисти, с цел да им поисквам триумфи. Хора, които са почтени за почитание ", сподели по мотива за визитата си във Велико Търново президентът на централата ни.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР