За втора поредна година Левски си осигури участие в Лига

...
За втора поредна година Левски си осигури участие в Лига
Коментари Харесай

След разочароващия сезон Левски все пак се добра до Европа

За втора поредна година Левски си обезпечи присъединяване в Лига Европа посредством бараж. В спор за място в европейските клубни шампионат " сините " надиграха доста мъчно Етър (Велико Търново) вкъщи с 1:0 и единствено след два месеца ще се опитат да измият най-малко частично срама, претърпян в мачовете против Вадуц преди година.
Битката на стадион " Георги Аспарухов " беше сериозна, като положителните положения пред тимовете липсваха. Левски беше по-остър в дейностите си, само че Етър се отбраняваше чудесно и, макар че нямаше никакви обстановки пред Николай Михайлов, съществено затрудни възпитаниците на Георги Тодоров.
Решаващият миг настъпи в 72`, когато Иванов изведе Миланов по крилото, а капитанът " качи " топката на главата на Божинов, който се разписа за 1:0 с първото си допиране в мача - 1:0 и наслада за 12-те хиляди фена на Левски на " Герена ".
Това беше едвам 3-ия гол на Валери Божинов с екипа на Левски при завръщането му в тима, само че несъмнено най-важният за сезона на " сините " - акция, която приключва позитивно предвид на ужасната игра на тима през огромна част от годината. Подробности за срещата Левски - Етър четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР