За втора поредна година форумът на Dir.bg „She's The One“

...
За втора поредна година форумът на Dir.bg „She's The One“
Коментари Харесай

Вината PIXELS впечатляват вдъхновителките на нашето съвремие

За втора поредна година форумът на Dir.bg „ She's The One “ дава публичност на историите за триумф, справяне с живота и дейна активност в обществото

Вината PIXELS на една от най-модерните и високотехнологични мазета в България - New Bloom Winery, подари същинско угощение от чувства на участниците в тазгодишното издание She’s The One. Част от самодейността на Dir.bg, която се организира по залез слънце бяха огромната българска актриса Татяна Лолова, журналистът Десислава Стоянова, доктор Кристина Чачева, покорилата Еверест Петя Колчева, писателката Здравка Евтимова, Биляна Савова и Надежда Дерменджиева. Пред журналистката Рени Веселинова и публиката, те описаха най-вдъхновяващите си истории.

Събитието протече безгрижно, искрено и интимно, тъкмо както се пие и вино – в добра компания и с освободено схващане.

Вината PIXELS по внимателен и непоказен метод се вписват както в всекидневието ни, по този начин и в специфичните моменти. А какъв по-специален миг от разкриването на женската душа. Седем сполучливи и доста мощни българки разказха за своите страхове, фантазии, битка, пориви и огромни, огромни победи. Всяка от тях на въпроса „ коя е “ отговаряше „ аз съм един елементарен човек “. Но всяка от тези „ елементарни “ дами разсмя и затрогна до сълзи присъстващите с невероятната си история.

Тук сме 7 The One, обърна се Лолова към дамите, поканени във формата. „ Запазете си душeвността, тъй като тя е значима. Ако останете единствено физика без душeвност, на финала ще сте просто нищо. Светът е хубаво място и ние няма по какъв начин да не опитаме този живот “, добави огромната българска актриса.

„ Бих желала да бъда успяваща, а не съумяла жена. Не би трябвало да гледаме на триумфа като на последна гара “, изясни и едно от най-харесваните ТВ-лица – водещата на предаването „ Преди обед “ Десислава Стоянова.

Писателката Здравка Евтимова, която влезе в американските учебници по литература с описа си „ Кръв от къртица “ чака с любознание екранизацията му, откакто преди дни беше оповестено, че по него ще бъде сниман филм.

„ Този роман е написан преди 30 години в сложен за мен миг и ми оказа помощ да се измъкна от нещо недобро. Успехът обаче е да имаш устойчиво здраве у дома. Когато това го има, нищо друго не е спънка. Онова, което си направил би трябвало да приказва повече от думите “, сподели още писателката, която със своите думи в разкази провокира хиляди българи още веднъж да четат родни създатели.

„ Върнах се да работя в България, тъй като тук съм щастлива. Ние тук живеем хубаво, колкото и да не им се има вяра на хората. Откривам триумфа вкъщи, в фамилията си “, описа и доктор Кристина Чачева. „ Не си мислете, че лекарите смъкваме престилката след работа и преставаме да мислим за пациентите си. Това взима сила, само че би трябвало да имаш и метод да балансираш “.

„ Надежда вижда вяра в борбата против насилието над дами и неслучайно се споделя по този начин. Това е публичен проблем, в който би трябвало да участваме всички “, прикани и изпълнителният шеф на Българския фонд за дамите Надежда Дерменджиева, за която отбраната на правата е идея 24/7.

Пътят към Еверест и триумфа в действителност се подчинява на едни и същи закони, счита адв. Петя Колчева, първата българка покорила най-високия връх на планетата. „ Ако спазваш протокола и правиш това, което се изисква – нищо не е рисково. Отнася се както за борбата с COVID-19, по този начин и за алпинизма. Не упоритостта, а любовта би трябвало да води към триумфа “.

„ Личната убеденост, че можеш да се оправиш с всяка обстановка, колкото и тежка да е и постоянно да имаш проект за деяние в нея – това оказва помощ доста против страха “, изясни и Биляна Савова. Основателят на фондация „ Мога Сам “, която години наред дава поддръжка на пациенти с множествена склероза, не стопира да си повтаря и антично индийско предписание.

New Bloom Winery обичайно поддържа самодейността She’s The One, която показва мощните, съумели и забавни дами на нашето съвремие. Освен виновността PIXELS, сътрудници на събититео тази година бяха още A1, Philip Morris Bulgaria, "Крадецът на Ябълки ", RiceUp! и White Water.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР