За втора поредна година финансови проблеми може да спънат Етър

...
За втора поредна година финансови проблеми може да спънат Етър
Коментари Харесай

Финансова криза налегна Етър

За втора поредна година финансови проблеми може да спънат Етър към елита, оповестява " Тема Спорт ". " Болярите " са един от главните кандидати за промоция, само че до такава е евентуално още веднъж да не се стигне, макар че чисто спортно-технически нещата към този момент са на високо равнище като се изключи последния дуел. В него Етър загуби с 0:1 вкъщи от Крумовград. След срещата старши треньорът Емануел Луканов бе гневен точно от този непряк фактор и загатна за него.
 Етър с благодарствено писмо до БФС и персонално до Борислав Михайлов
Етър с благодарствено писмо до БФС и персонално до Борислав Михайлов

Вижте какво пишат " болярите "

" Ще забележим какво ще стане, не знам каква е задачата. Спортно-технически остава тази цел - Първа лига, само че има и други фактори. Да хвърля изясненост? И аз нямам изясненост, нищо не мога да хвърля ", подмятна Луканов.

Преди дуела с Крумовград играчи и треньори е трябвало да получат парите си за месец август. Това обаче не се е случило, каквато спогодба е имало. Така в Етър са взели за последно хонорари за юли. Вече е дължима и заплатата за септември. Отделно се чакат и някои награди. Според осведомени картината на " Ивайло " е такава от две години, още когато Александър Томаш бе отпред и отборът изпадна от елита.

През предишния сезон, когато треньор бе Веселин Великов и най-после " болярите " изгубиха баража за Първа лига от Ботев Враца, още веднъж е имало интервали на забавяния на заплащанията с по 2-3 месеца.

Не е ясно дали през зимата няма да се стигне до овакантяване на някои от главните състезатели, които не били удовлетворени от следващото закъснение на заплащането към тях, макар че към този момент неведнъж проявявали схващане.
 Емануел Луканов: Караме напред и това е, няма различен път
Емануел Луканов: Караме напред и това е, няма различен път

Не бяхме съвършени, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР