За всички фенове на Mass Effect поредицата, които искат по-бързо

...
За всички фенове на Mass Effect поредицата, които искат по-бързо
Коментари Харесай

Mass Effect 3 изглежда чудесно с 4K текстури



За всички почитатели на Mass Effect поредицата, които желаят по-бързо да не помнят разочарованието Andromeda, съществуват няколко варианти - преиграване на ME 1, 2 или 3 (всъщност единствено една опция). И до момента в който Andromeda беше доста слаба като персонажи, сюжет и басня като цяло, не може да се отхвърли, че графично играта не изглеждаше зле (особено откакто EA оправиха странните лицеви мимики).

Сега, с помощта на напъните на дузина хардкор почитатели на поредицата, имаме пакет текстури с 4K резолюция за Mass Effect 2 и 3. Тези за двойката могат да бъдат свалени тук, а за 3 се смъкват ето отсам. Имайте поради, че размерът е сериозен - 2,8 и 4,9GB респективно, само че високата разграничителна дарба си има цена.

Освен по-висока резолюция, пакетите оферират унифицирани текстури - в формалната версия на играта резолюцията сред другите текстури варираше. Също по този начин - текстури, които са скрити заради маркетингови и рекламни съображения - лога и имена на разнообразни марки и артикули - са възобновени.

Към наличните текстури запалянковците са добавили и свои лични - изцяло нови. Можете да видите разликата в ето това видео:


Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР