За всички фенове на Лейди Гага предстои доста напрегнат и

...
За всички фенове на Лейди Гага предстои доста напрегнат и
Коментари Харесай

Лейди Гага с официално изявление: Оттеглям се от музикалната сцена!

За всички почитатели на Лейди Гага следва много под напрежение и печален интервал - една от обичаните ни певици се отдръпва от музикалната сцена.

Дали ще е вечно или не? Нека разберем...
Говорим си за...  Киану Рийвс Думите на Киану Рийвс, които раздрусаха света...  тодор колев „ Там, дето желаех - бях, взех колкото пожелах. “  никол шерцингер Никол Шерцингер в прям диалог за заболяването си и проектите си за семейство  макрон Вижте първокласната вила, в която ще отседне семейство Макрон във Варна
Може би в действителност ще мине известно време преди да чуем нещо ново от ексцентричната певица, защото тя показа туко-що, че ще си вземе отмора от музиката за неустановен интервал от време, с цел да се отдаде на други свои планове.

Добрата вест е, че тя няма да изчезне изцяло, а просто ще поеме по пътя на нова своя пристрастеност.

По думи на певицата в този момент е времето, в което би трябвало малко да поуспокои топката и да се регенерира - нещо, което и ние считаме за извънредно значимо.

В документален филм, който беше сниман, до момента в който Гага записва един от последните си (засега, надяваме се) шлагери, стана ясно, че тя се бори към момента със своята "хронична болежка ".

A bummer, but understandable. Lady Gaga says she's taking a break after the Joanne era wraps: https://t.co/4FbO6ECitJ pic.twitter.com/fSzz5ufVua
— BreatheHeavy (@breatheheavycom) September 8, 2017
Повече за това можете да прочетете тук >>>

Още от Известни  b Неузнаваемата неугледна Дженифър Анистън  Пенчо Славейков Мара Белчева Разтърсващата любовна история на Пенчо Славейков и Мара Белчева  джордж клуни амал клуни Джордж Клуни: “Съжалявам, че не срещнах Амал по-рано, с цел да имам повече време да я обичам ”  ж 9 световноизвестни звезди, които наподобяват изумително без грим
Най-дълбоко защитаваната загадка на Лейди Гага излезе нескрито

и още детайлности: Разговорът сред Лейди Гага и Принц Уилям

Всъщност това, с което се бори Гага е и огромна част от вдъхновнието за изработката на този филм.

"В мен има нещо, което мощно има вяра, че болката е като микрофон. Моята персонална болежка ми вреди доста, в случай че не я видоизменявам. "

Преди да се отдръпна от музикалната сцена, Гага има една последна изява - тя ще пее на Международния кино фестивал в Торонто, малко преди формалната прожекция на документалния филм за живота ѝ - Gaga Five Foot Two.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР