За всеобща изненада руското правителство подаде вчера оставка. Това е

...
За всеобща изненада руското правителство подаде вчера оставка. Това е
Коментари Харесай

Световните медии се питат: Какво готви Путин за бъдещето си?

За всеобща изненада съветското държавно управление подаде през вчерашния ден оставка. Това е знак, че президентът Владимир Путин стартира да възнамерява бъдещето си след Кремъл, написа в четвъртък френският в. " Либерасион ".

Вчера следобяд Путин изненада всички, приемайки оставката на премиера Дмитрий Медведев и държавното управление.

Няколко часа по-рано съветският президент не загатна нито дума за това в речта си пред Народното събрание, в която изложи политическите насоки за идната година, в това число изненадващи промени в конституцията - разпределение на част от президентските пълномощия сред разнообразни институции, оповестяване на върховенството на съветската конституция над интернационалните правни правила, ограничение на броя на президентските мандати до два (вместо два последователни) и други.

След това министър председателят Медведев разгласи оставката на държавното управление и Путин го назначи за заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Сцена, която явно е била деликатно планувана авансово - също както и предлагането за нов министър председател на непознатия на съветската общност началник на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин, отбелязва в. " Либерасион ".

Преходът във властта стартира намерено
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР