За всеки един родител е от съществено значение детето му

...
За всеки един родител е от съществено значение детето му
Коментари Харесай

Силвена Роу с нова книга, този път с рецепти за деца

За всеки един родител е от значително значение детето му да пораства крепко, витално и физически интензивно. Правилното хранене и приемът на питателна и разнообразна храна седят в основата за здравословния напредък и развиване на децата и въздействат върху голям брой други фактори като развиването на когнитивните процеси и поведенчески модели у най- дребните. Знаейки това, началник Силвена Роу издаде своята нова книга, ориентирана към здравословното готвене за бебета и деца - „ Моята кухня - Гурме бебе “.

Всички родители ще имат опция да почерпят кулинарно ентусиазъм непосредствено от майстора в приготвянето на здравословни ястия – началник Силвена Роу, която ще показа своята книга на място в Сердика Център на 30.04 на огромната ротонда. От 11:00 до 13:00 часа всеки клиент на книжарницата ще може да си закупи на място книгата „ Моята кухня - Гурме бебе “ и да получи персонален подпис върху своя кулинарен образец.

„ Основната ни концепция беше да създадем кулинарно издание, което има за цел освен да улесни всяка една майка при ежедневното подготвяне на ястия за децата и фамилията, само че и да предложи разнообразна композиция от усети и текстури, която да съумее да възпита откривателския усет в дребните приключенци. Дългогодишната процедура на началник Роу в региона на кулинарията и най-много, нейната невероятна пристрастеност към вярното и пълноценно хранене се разпростра в цялостния си искра в кулинарната книга. “, показа Ивета Кючукова, която изигра основна роля при основаването на книгата.

„ Моята кухня - Гурме бебе “ предлага над 130 предписания, които се подготвят бързо и елементарно, и може да послужи за справочник за всеки един родител, който желае да възпита верни хранителни привички у своите деца. Всяка една от рецептите е деликатно подбрана, тъй че да подсигурява приятност за сетивата при ежедневното хранене, както на бебета и дребните деца, по този начин и на всички членове на фамилията и да поставите основите в развъждането на човек, който ще бъде авантюристичен надъхан за нови усети през целия си живот.



В своята книга началник Роу споделя разнородни кулинарни творби - от предписания за неустоими бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов и вкарва нов метод за имплементирането на твърда храна в менюто на вашето дете. Активното присъединяване на доктор Радка Масларска, която има дълготраен професионален опит в региона на неонатологията, както и написаните правила от Световната педиатрична организация IPA и Европейската педиатрична организация EPA, трансформират книгата на началник Роу в безспорен казус в областта на бебешкото и детско хранене.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР