За враждата между Меган и Кейт, Хари и Уилям и

...
За враждата между Меган и Кейт, Хари и Уилям и
Коментари Харесай

5 неща, които разбираме от новата книга за Меган и Хари - slava.bg

За враждата сред Меган и Кейт, Хари и Уилям и всички останали преплитания сред кралската четворка се приказва от началото на връзката на принца с Маркъл. Но както във всеки различен спор и тук мъчно може да се каже сигурно кой е прав и кой не.

Книгата “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, която показа версията на херцозите на Съсекс, дава светлина на няколко обстоятелства, които до в този момент не бяха разкривани.

Всичко, което сме чували до в този момент, е правилно – Хари и Меган са се срещнали поради обща другарка, само че в този момент разбираме, че химията по време на първата им среща била толкоз мощна, че единствено три часа, откакто се видели, двамата към този момент уреждали втората си среща за идващия ден.

Тогава и Хари се влюбил в Меган: създателите на книгата показват, че той бил сигурен, че ще се ожени за нея още на втората среща.

След това Хари имал скришен Instagram акаунт, с който си комуникирал с новата си другарка. Профилът носил името SpikeyMau5, което било основано с ентусиазъм от прякора на принца Spikey, с което се обръщали от време на време към него в двореца, както и от името на обичания му диджей DeadMau5.
Уилям ядосал брат си с предупредителна тирада преди предлагането за брак на Хари

Думите, които най-вече афектирали младия принц, били: “Възползвай се от колкото време ти е нужно, с цел да опознаеш това момиче.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР