За утре от 10 ч. е насрочена въззивна мярка на

...
За утре от 10 ч. е насрочена въззивна мярка на
Коментари Харесай

Гледат дело срещу Орлин Гигов, насилвал и пребивал жени

За на следващия ден от 10 ч. е планувана въззивна мярка на Орлин Гигов, упрекнат за засегнатост към служител на реда, оповестиха от Съдебната палата . Бившият водач на МВР-болница Орлин Гигов, който при започване на годината преби украинка и беше наказан условно, бе арестуван още веднъж.

Този път 47-годишният Гигов е обиждал служители на реда в столичен хотел. На 23 март към 00:05 ч. в хотел на ул. " Св. Св. Кирил и Методий “ мъжът отправял обиди към полицейските чиновници. Освен това се е съпротивлявал при опит да бъде арестуван. " Оказал е гневна опозиция при опитите да бъде арестуван от полицейските чиновници и е буйствал ", оповестиха от прокуратурата. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение.

Той е арестуван малко след среднощ, откакто посетители и чиновници на хотела чуват звук и крясъци и се обаждат на полицията. Гигов е упрекнат за безчинство и оказване на опозиция при арест.

В стаята с него, по неофициална информация, се е намирала именно украинката, която беше пребита и изхвърлена гола от него в кв. " Хаджи Димитър ". Тя е отказала да свидетелства за упражнено принуждение, макар че в стаята е открит нож и следи от кръв.

Обвиняемият има висящи правосъдни производства. Още две дами са алармирали, че са потърпевши от физически тормоз по време на къси връзки с него.

При всичките случаи побоят става след тежък алкохолизъм и физическа експанзия. 

Прокуратурата ще упорства за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР