За улеснение на хората, информацията ще се обновява непрекъснато като

...
За улеснение на хората, информацията ще се обновява непрекъснато като
Коментари Харесай

Ако Колата Ви Е Пострадала В Бедствието От Последния Ден Задължително Трябва Да Знаете Това!

За облекчение на хората, информацията ще се обновява непрестанно като се разгласяват фотоси, включително и в обществените мрежи, посочи Гиргинов. От Районите полицейски ръководства от време на време носят в постройката на " Пътна полиция " новооткрити номера ", към този момент трима души си ги получиха назад.

Около 70 литра на квадратен метър са били преваляванията през вчерашния ден в Пловдив, като са паднали в извънредно къс период. Количество, което се е очаквало да се извали за два дни. Това сподели пред публицисти шефът на Групово дело " ПБЗН " основен комисар Николай Николов, който през цялата нощ бе на сериозните точки в Пловдив. Той добави, че не е имало евакуация на хора поради проливния дъжд, в случай че не се считат изведените към 30 души от коли, намиращи се на сериозни места в града.

Не е обявявано бедствено състояние в Пловдив, тъй като на този стадий това не е било належащо - няма човешки жертви, а материалните вреди са в границите на естественото за подобен тип злополучие, акцентира министърът на вътрешните работи Младен Маринов, представен от Българска телеграфна агенция. Градът може да се счита за отводнен. По думите на Маринов най-тежка е била обстановката към среднощ, когато никой не е очаквал, че сутринта жителите ще могат умерено да отидат на работа.

Той посочи, че сериозните точки в града са били 12, една от които е в региона на ръководството на НКЖИ, където е имало заплаха да бъдат залети всички електрически табла и да бъде изключено напрежението по цялата жп линия. В помощ на пловдивските пожарникари са дислоцирани техни сътрудници от Кърджали и София със съответната техника, като всички дружно са реагирали доста бързо и съответно, сподели още министърът.

Валежите отвън Пловдив са в по-малки количества, всички насипи, канали и реки са в обикновено положение, няма заплаха от преливане, сподели регионалният шеф Здравко Димитров.

От Пловдив министър Маринов отпътува за Велико Търново, където има проблем с река Янтра. Според него на този стадий равнището на водата не се повишава, само че би трябвало да се вземат нужните превантивни ограничения, с цел да не се позволи тя да излезе от коритото.

Хората и техниката на компанията " Чистота " в Пловдив са били на улицата в 4.00 часа сутринта, сподели шефът на предприятието Иван Стоянов. Благодарение на това улиците и шахтите са почистени, а градският превоз се движи от сутринта без проблеми, добави той. Според него казусът за наводнението не са дъждоприемните шахти, които, по думите му, са работели обикновено. Като съществена причина той уточни голямото количество дъжд, изваляло се за доста малко време, което шахтите не са могли да поемат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР