За удобство, Tartube може да организира изтеглените видеоклипове в папки(екранна

...
За удобство, Tartube може да организира изтеглените видеоклипове в папки(екранна
Коментари Харесай

Tartube – изтегля медийни файлове от YouTube


За улеснение, Tartube може да провежда изтеглените видеоклипове в папки
(екранна фотография: Tartube)

Откакто станаха известни уеб страници като YouTube, от ден на ден хора желаят да си изтеглят видеоклипове, с цел да им се любуват и офлайн. Приложението Tartube е основано точно за тази цел .

То е налично за Windows и Linux платформи и разрешава евакуиране на медийни файлове освен от YouTube, само че и от други сходни уеб страници. Работи добре, само че има и минус – може да експортира наличие единствено в MP4. Така че, в случай че желаете да изтеглите музикални видеоклипове като аудио файлове, ще ви би трябвало и конвертор.

Процедурата за евакуиране е лесна. Трябва единствено да копирате и поставите URL адреса в търсачката на приложението и да изчакате да завърши извличането на наличието. Ако буферирането е проблем, можете да изтеглите краткотрайно копие на видеото, преди да го отворите автоматизирано в обичания си медиен плейър.

За разлика от множеството сходни стратегии, Tartube дава опция за евакуиране на плейлисти и даже цели канали едновременно, вместо да редувате видео след видео. Ако желаете да изтеглите няколко видеоклипа от един и същи уебсайт, не е нужно да копирате и поставяте всеки обособен URL адрес. Можете да изтеглите целия канал или плейлист или просто да изберете мечтаните файлове.

Tartube ще провежда вашите видеоклипове в комфортни папки, в случай че желаете това. А също по този начин ще ви предизвести, когато стартират потоци онлайн и дебютни видеоклипове в YouTube.

В умозаключение може да се каже, че програмата е доста потребна, макар минуса, че не може да се изтегля в голям брой формати. Това е програмен продукт с отворен код и се популяризира изцяло гратис.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР