За Цветелина Цанкова пътуването е начин на живот. Така всеки

...
За Цветелина Цанкова пътуването е начин на живот. Така всеки
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Цветелина Цанкова от Betty Travels

За Цветелина Цанкова пътуването е метод на живот. Така всеки ден е друг, изпълнен със смях, завършения и придвижване. Пътешествията я карат да мечтае, да се усеща свободна, търсеща, да е признателна и да бъде себе си – един благополучен странник. Вече е посетила 25 страни и ни кани да я последваме на всички места посредством Betty Travels.

Коя е Цветелина тук и в този момент?

Щастливо, усмихнато, щуро момиче, което е търсещо, любопитно, обичащо живота и самоуверено да следва и има вяра в огромните си фантазии. Просто Цвети – такава бях преди 10 години, такава ще бъда и след още 10, единствено се апелирам да съм здрава. То е вътре в мен - този вманиачен искра в очите, ентусиазмът и любовта, с които се мятам във всичко, само че не всеки може да понесе тази сила. Занимавам се с доста неща, само че те не ме дефинират коя съм. Иска ми се личността ми да е водеща, да съм добър човек, който се развива духовно и натрупа разнородни знания, да въодушевявам и оказвам помощ на хората да имат вяра в себе си и че с труд рано или късно всичко се реализира. Нека другите да кажат, човек мъчно има действителна визия за себе си. Ето какво е за мен пътуването.

Как стана блогър?

След поредност от случайности. Тук е мястото да кажа, че аз съм туристически влогър, т.е. видео блогър, споделям прекарванията си на път посредством видеа и фото разкази, които качвам на уеб страницата си, Youtube, Фейсбук, Instagram, Twitter, a последно се възпламених по приложението Snapchat. Исках да вдъхновя най-малко един човек да следва фантазиите си, да пътува или да се занимава с това, което обича... Преди години първо се влюбих във фотографията, по-късно Интернет завладя огромна част от моето време, за положително или неприятно. Пътуването за мен е метод на живот - това работя, само че и по този начин си почивам. През годините съм натрупала толкоз доста прекарвания, фотоси и опит, които желаех да събера на едно място и споделя с хората, да вдъхновя най-малко един човек да следва фантазиите си, да пътува или да се занимава с това, което обича. Искам хората да имат вяра в себе си повече и да са задоволени и усмихнати. Така през зимата на 2015 година, до момента в който гледах видеа в Youtube (благодаря на Сантра за плана й CloseUp), си споделих, че желая да вложа цялата си сила и да направя първия туристически видео блог в България. Идеята ми беше влогът да е нещо ново и настоящо, да събера целия си опит на едно място, само че в това време да е персонално както всичко, с което се занимавам. С видеата от България желая да привличам задгранични туристи и демонстрирам прекарвания, а не просто красиви пейзажи, а със фотосите от чужбина да оказвам помощ на хората да се допрян до непознати култури и да са космополитни. Така с фотографа Тед Георгиев започнахме да обикаляме България и да снимаме.

Кой те чете?

Следват ме хора, които харесват това, което върша, и обичат да пътуват. Благодаря им! Не мога да ги вкарам в рамка. На друга възраст, народност, с разнообразни ползи и се веселя, че е по този начин. Често имам противоположна връзка с тях, обичам да обменяме отзиви и усещания, това ми дава мощ да продължа. Сайтът е на британски, само че в обществените мрежи пиша и на български, а видеата са на български с британски надписи или противоположното, устремявам се да не се лимитирам с един език и единствено в България. Като цяло познатите и приятелите ми са от разнообразни краища на света, виждам по-мащабно на плана - такава ми е настройката за живот. Каня всички, които желаят да се срещнем и отвън Интернет пространството, на 13 април в Клуба на пътешественика в София. Ще ви опиша за последното си незабравимо пътешестване в Керала, Южна Индия.


Кои са блогърите, които следиш?

Много от блогърите са от чужбина. Последния месец имах шанса да пътувам две седмици в Керала, Южна Индия с още 29 туристически блогъри от целия свят. Тук можете да научите повече за тях. А с тези от България може да се запознаете по време на първата среща на туристическите блогъри, която организираме в Клуба на пътешественика на 15 април. Някои от тях към този момент са ви гостували, като приятелите от Life Tasting, само че ви подсигурявам, че вашата графа ще я има още дълго, доста сме: Johnnie B. Goode, TravellingBuzz, Sunshine.bg.

Извън пътешествениците проследявам комедийния влогър Емил Конрад, одобрявам самоиронията и я ползвам постоянно в живота, също Try with Ina – фешън и начин на живот блогър и влогър, както блога и влога Кулинарно с Тони. Благодаря им, че гласоподаваха за мен и помогнаха да отпътува за Индия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР