За Централната разузнавателна агенция на САЩ, позната най-вече със страховитите

...
За Централната разузнавателна агенция на САЩ, позната най-вече със страховитите
Коментари Харесай

Кадрови подбор: ЦРУ разпространи този тест, може да ви вземе на работа при правилен отговор СНИМКА

За Централната разследваща организация на Съединени американски щати, позната най-много със страховитите си букви Централно разузнавателно управление на САЩ (CIA), работят освен безмилостни сътрудници и убийци, като филмовия воин Джейсън Борн.

Много повече са чиновниците, подбрани поради интелектуалните им качества, изпъкващи студенти в най-различни специалности от най-престижните университети, надарени хакери.

Подсказва го последната покана за претенденти за работа посредством напълно елементарен тест – да се дефинира часът при анализирането на една зимна фотография на неизвестно кръстовище евентуално в планински курорт.

Има и жокери – посочени са 3 разновидността за избор: 07:00 ч., 11:00 ч., 15:00 ч.



Над 50% са дали отговор вярно, като в профила на организацията в Туитър те са ориентирани към страницата за предлаганите кариери за вероятно кандидатстване.

Сред тях сигурно са и места за хора със характерни умения, като измъкването на скъпоценна информация от инатливи човеци, нежелаещи да я споделят. И тук се залага не на груба мощ, давене и умеене да се предизвиква физическа болежка, а на психическото разколебаване на врага.

Което очевидно се реализира сполучливо и посредством музиката – метъл, рап или даже диско и детски п еснички, излиза наяве от листата с 20-те най-използвани от Централно разузнавателно управление на САЩ части за мъчения, припомнени в „ Марка “.

В любопитния плейлист има място както за твърди и злокобни звуци, като от „ F..k your God” на Deicide, “Die MF, Die” на Dope, “Bodies” на Drowning Pool, “Click Click Boom” на Saliva, “Swan Dive” от (HED) р.е., “Killing In The Name” от Rage Against The Machine, „ Enter Sandman” на Metallica, Hells Bells AC/DC,

„ The Beautiful People” от Marilyn Manson, само че и тематики от детски сериали като „ Улица „ Сезам “, „ Барни и другари “, денс ритми като „ Stayin Alive” на Bee Gees, “Dirrty” на Кристина Агилера, мелодични шлагери като „ American Pie” на Дон Маклийн, „ America” на Нийл Даймънд, “Babylon” от Дейвид Грей,

„ Raspberry Beret” на Принс, “Cold” от Matchbox 20, рап - „ All Eyez On Me” от 2Pac и „ White America” на Eminem. Вероятно доста трудно за слушане се оказва и парче на дуета комици Бен Стилър и Джанийн Гарофало, намерило място в листата на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР