За цените на тока и на доматите, за миграцията и

...
За цените на тока и на доматите, за миграцията и
Коментари Харесай

Цвета Караянчева в Крумовградско: В Родопите не вярват на политици-парашутисти

 izbori_2023_v1_014

За цените на тока и на доматите, за миграцията и кахърите на земеделските стопани в Родопите, за политиците-парашутисти и за живота надалеч от жълтите павета разговаряха претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева и Никола Чанев с хората от крумовградските села Аврен и  Девисилово.

 

„ Знам, че за вас думите непосредственост и реципрочност не са факсимиле. Вие сте отрудени, гостоприемни и сърцати и на личен тил усещате съсипията в страната през последните две години. Вие сте същинският барометър за настроенията в обществото в навечерието на изборите “, съобщи Караянчева.

 

Тя бе безапелационна, че България има потребност от устойчиво постоянно държавно управление и от политика в отбрана на районите, тъй като животът  в Източните Родопи е недопечен и хората имат потребност от поддръжка. За последните 2 години растежът на земеделското произвеждане е паднал с 35 на 100 и стопаните на процедура изнемогват, а повишаването на тока, горивата и храните докара семействата на ръба на оцеляването.

 

„ От две години ни ръководят вносни политици, които камък върху камък не са поставили, а се  мислят за всезнаещи и нехаят за проблемите на елементарните хора. И ние сме допускали неточности, само че не сме си разрешавали да се разделяме на София и провинция  и да подценяваме потребностите на дребните обитаеми места.

 

Над 90 млн лв. бяха вложени в ремонта на пътищата в Кърджалийско при ръководството на ГЕРБ. Навремето направихме пътя от Аврен до гръцката граница, живот и здраве, ще ремонтираме и правата Крумовград-Аврен, която е в окаяно положение. Важно е приходите да се подвигат, само че е значима и покупателната им дарба. Сега цените на храните удариха тавана, а  пенсиите и заплатите на хората отиват за ток. Новата коалиция Политическа партия и Демократична България желае избори 2 в 1 наесен, „ Възраждане “ плашат хората с еврото.

 

Ние от ГЕРБ  работим за богатството на локалната общественост и за държавно управление на разсъдъка без разграничителни линии. Имаме куража да приказваме с хората лице в лице, не онлайн и с постове в обществените мрежи. Листата ни в 9 МИР е единствено от локални хора, постоянно е било по този начин. С връщането на хартиената бюлетина върнахме доверието на хората в изборния развой. Нужна ни е висока изборна интензивност, с номер 2 в интегралната бюлетина “, посочи Цвета Караянчева.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР