За тройното убийство бе задържан другият син на съпрузите -

...
За тройното убийство бе задържан другият син на съпрузите -
Коментари Харесай

Изстинахме! Балък Изби Майка Си, Баща Си И Брат Си Заради Фаталната Силвия Венциславова! Нови Снимки!

За тройното ликвидиране бе арестуван другият наследник на съпрузите - Грант, а проверяващите откриха, че през трите месеца преди да убие околните си, той откраднал от тях крупната сума от 200 000 $. Парите са били трансферирани на българката Силвия, която работела в сексуален уебсайт

Освен парите, 29-годишният Грант изпращал на българката и секс играчки, които тя употребила пред камерата. Във файловете, публикувани от прокуратурата във Флорида, е представено и наличието на записка от 4 януари т.г. с ултиматум, даден на Грант Амато от родителите му Чад и Маргарет.



Те упорстват синът им да прекрати неотложно " заниманията " си със Силвия, да си откри работа и да върне откраднатите 200 000 $.

Сред 20-те гигабайта доказателства, с които обвиняването в американския щат разполага, са стотици фотоси и видеа - доста от тях нецензурен и еротични, както и sms-и сред Грант Амато и Силвия Венциславова и банкови извлечения, които демонстрират сумите, които той е харчил за нея.

Българката към момента не е разпитана

В едно от клипчетата мъжът моли Силвия да му прати нейни видеа и фотоси и споделя, че се усеща необичайно, когато заплаща за нейните материали. Тя пък му изпраща коледна картичка с целувка, в която му написа, че е " нейният супергерой ".

От шерифството в Семинол Каунти оповестиха, че към момента не са разпитали българката. При обиските в къщата на семейство Амато са открити доста оръжия и амуниции, само че юристите на Грант настояват, че проверяващите не са съумели да свържат нито едно от тези оръжия с тройното ликвидиране.

29-годишният Амато, който не се признава за отговорен, пък е с избрана гаранция от 750 000 $. Тъй като няма право да употребява фамилни пари, с цел да я заплати, Грант остава в ареста до началото на процеса. Очаква се делото да започва през юли. Ако бъде приет за отговорен в три предумишлени ликвидиране от първа степен, Грант Амато може да получи смъртна присъда.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР