За трите месеца на руската агресия срещу Украйна заради взривовете

...
За трите месеца на руската агресия срещу Украйна заради взривовете
Коментари Харесай

Десетки хиляди делфини са убити заради военните действия на руснаците, съобщи одески еколог - нападнаха го наши пропутински тролове

За трите месеца на съветската експанзия против Украйна поради гърмежите и активността на хидролокаторите са починали няколко десетки хиляди делфини, заяви Укринформ с позоваване на одеския еколог Иван Русев.

„ 99 дни варварите унищожават земята ни. Лудите мутанти и безродници не могат да оценят, нито природата, нито културата, нито свободните хора. Варварите убиват освен цивилизовани хора, само че и умни делфини. Това написах на български в българска група, отдадена на делфините, по отношение на водни локатори на съветските военни кораби в Черно море и убийствената им активност, унищожаваща делфините. Разбира се, имаше мнения от пропутински ботове, а по-късно постингът ми беше неразрешен от ФБ, като пишеше, че съм наруши някои правила. “ – написа Русев.

Той добавя, че неговият български сътрудник и адаш Атанас Русев е съобщил, че при устието на р. Ропотамо са открити няколко изтощени делфина с изгаряния от гърмежи. Те не са можели да се ориентират и да търсят храна. Според специалистите, които са ги прегледали, делфините не са се хранили най-малко 10 дни. Дори тези, които не са имали външни изгаряния, са имали вътрешни контузии.

Такива ранени и починали делфини морето изхвърля по крайбрежията на България, Румъния, Турция и Украйна.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР