За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и

...
За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и
Коментари Харесай

Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месец

За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и ще им основава повече мотиви за наслада. Вижте в галерията дали и вие ще сте измежду знаците, на които ще им върви като по вода.
Ако асцендентът ви е някои от позочените знаци, също може да разчитате на шанса си през октомври. Този месец ще се чувствате по-уверени в себе си, а желанието ви за деяние няма да стихва.
Сега е подобаващ интервал да привлечете вниманието на близките и да извършите тъкмо това, което сте си наумили. Рискувайте и скочете в незнайното, тъй като няма да съжалявате.
Разберете от галерията кои са късметлийските зодии и в какво отношение октомври ще е удобен за тях.
1. Везни
Този месец на Везните ще се дават доста благоприятни условия да започват нещо ново. Отворете нова страница без значение дали е в персоналния живот или в професионалния ви път. Периодът е отличен да започнете начисто и да употребявате целия си възторг и ресурс от сила, с цел да развиете персоналните си планове. Имате късмет да започнете нещо, за което от дълго време мечтаете, не го изпускайте.

2. Водолей
През октомври Водолеите ще имат доста благоприятни условия за пътувания, занимания и многообразие. Месецът ще ви покаже по какъв начин да гледате по-позитивно и да откривате комичната страна на протичащото се. Може да обогатите знанията си и по-често да виждате другите ъгли на една преживелица. Действайте самоуверено през октомври, тъй като шансът ще е на ваша страна и без значение към какво сте се устремили, няма да срещате огромни спънки.
3. Телец
Месец октомври ще ви подготвя към повече непосредственост с обичания човек. Ще имате късмет по-често да бъдете в компанията на колегата и да изберете повече занимания, които забавляват и двама ви. Няма да ви е мъчно да вършиме взаимни отстъпки през този интервал, а при общуването с хората от най-близкото ви обграждане ще усещате цялостна естетика. Този месец ще се наслаждавате на спокойствието, което обичате.

Известният астролог Павел Глоба пък разкри за кои три зодии оставащите дни от годината ще бъдат белязани с промени:
Овен
От началото на годината Овните ще усещат прилив на сила. Ще са витални и ще опитат да сложат няколко дини под една мишница. Добре е да внимават, тъй като това може да им изиграе неприятна смешка.
През 2020 година Овните ще завържат доста контакти, някои от които може да се окажат доста потребни за в бъдеще. Астрологът поучава представителите на този знак да са оптимално обществени. Това ще им помогне при по-нататъчните бизнес проблеми, които ги чакат.
През новата година обаче приходите на Овните ще се усилват непрекъснато Във финансов проект 2020 година ще бъде доста сполучлива за тях.

Лъв
Новата година ще донесе доста нови пътешествия за Лъвовете. Ще ви се отвори опция за по-дълго престояване в чужбина и да започнете там от нулата. Внимавайте, може би рисковете не си костват, премислете добре нещата.
Чака ви и нанагорнище в професионален проект. Доходите ви доста ще се покачат и ще получите късмет за мечтаната работа.
В персоналния живот всичко ще бъде наред – ще получите предложение за брак и несъмнено ще срещнете сродната си душа.
Козирози
Козирозите ще се развиват добре професионално, само че би трябвало да останат нащрек.
През новата година може да се снабдят с ново жилище. Много внимавайте при подбора обаче, с цел да не инвестирате прекомерно доста пари в нещо, което не си заслужава.
Що се отнася до връзките, при тях няма да има нищо изключително. Не се обрисуват нито грози и огромни кавги, нито кой знае какви разтърсващи позитивни събития в любовен проект.
Инфо: sanovnik

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР