За трети филм за Дедпул (Райън Рейнолдс) се говори от

...
За трети филм за Дедпул (Райън Рейнолдс) се говори от
Коментари Харесай

Дедпул ще стане част от киновселената на Marvel

За трети филм за Дедпул (Райън Рейнолдс) се приказва от много време, само че досега нищо не ни даваше сигурност, че ще се реализира.

Глобата, която " Дедпул 2 " отнесе поради гибелта на каскадьор

Намерени са цели пет нарушавания на сигурността

Да не приказваме, че не беше несъмнено и дали героят ще стане част от киновселената на Marvel. Е, президентът на Marvel Studios Кевин Файги разсея всички неясноти.

В изявление за Collider около стартирането на WandaVision - първият сериал от киновселената, Файги публично разгласи, че " Дедпул 3 " ще го бъде. И Райън Рейнолдс, несъмнено, ще влезе още веднъж в основната роля.

Потвърди и че третият филм ще бъде част от киновселената на Marvel, само че ще резервира стила си и ще бъде категоризиран като 18+. Това ни радва много, само че пък е в прорез с всички останали филми на студиото.

Файги споделя също по този начин, че сега се работи по сюжета и самият Рейнолдс също взима присъединяване в писането. Заради натоварения график на артиста обаче няма съвсем никакъв късмет фотосите да стартират тази година.
 Falcon & the Winter Soldier, What If...?, WandaVision, Loki, Marvel и филмовите откъси на сериалите
Когато Marvel си каже всичко за 2021 година

Всички филмови откъси на всички сериали за 2021 година

Но и не бързат, тъй като желаят присъединението на Дедпул към киновселената да се получи по-най-добрия метод. Ние пък се надяваме, че ще забележим героя да се появи в някой от оповестените филми на студиото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР