За трета поредна година Discover.Vino World събира вината от целия

...
За трета поредна година Discover.Vino World събира вината от целия
Коментари Харесай

Изложение представя вина от цял свят в София


За трета поредна година Discover.Vino World събира виновността от целия свят, показани в България. Заповядайте на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК, на околосветско странствуване с дегустации на виновност от всички винарски райони! На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички експерти, чиято работа е обвързвана с виното, могат да дегустират новите марки и реколти.

Discover.Vino World съставлява неповторима опция за всички фенове и необятната аудитория да се ориентират в голямото предложение на задгранични виновност у нас. На ревюто повече от 20 вносители ще покажат най-новите и забавни виновност от своето портфолио. Ще се дегустират внасяните виновност от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното многообразие на света е разпределено на съществени зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония, както и Нов свят. Отделна секция е отдадена на два вида вино, които се радват на необикновен интерес по целия свят: пенливи и розе.

Discover.Vino World 2019 предлага два дни с дегустации на вълнуващи виновност и срещи с винени експерти и другари. За първи път ще има обособена зона с заведения за хранене, които ще оферират вкусна храна, както за посетителите на ревюто, по този начин и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка към НДК. Партньори в тази street food зона са Hamachi, Mediterraneo и Jobo. За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи особено подбрани храни и аксесоари. Щандовете ще бъдат ситуирани във фоайето пред зала 6 на НДК. И тази година, формален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се оферират виновността на изложителите. Билети за Discover.Vino World може да се закупят в електронния магазин на Gourmet Publishing.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР