За това че Sony ще промени дизайна на своите смартфони,

...
За това че Sony ще промени дизайна на своите смартфони,
Коментари Харесай

Sony заинтригува всички с видеотийзър, няколко дни преди MWC 2018

За това че Sony ще промени дизайна на своите смарт телефони, се приказва от половин година. Но показаните по време на CES 2018 модели Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra не предложиха съвсем нищо ново във външния тип.
Кулминацията на дизайнерската мисъл се чака да станат флагманите Xperia XZ2 и Xperia XZ2 Pro , които японската компания ще покаже по време на събитието MWC 2018 , започващо в края на тази седмица в Барселона

За да възбуди интереса на потребителите към новите мобилни устройства, Sony в своите публични страници на обществените мрежи разгласява видеотийзър, отдаден на презентацията по време на ревюто.



Всички профилирани уеб издания се питат, какво желаят да кажат основателите на този клип. Може би новите флагмани ще имат извити екрани? Или става дума за закривен заден панел? Но в случай че в действителност става дума единствено за това, то очевидно напъните на дизайнерите са били незадоволителни, с цел да приказваме за напълно нов външен тип.

Но Япония постоянно държи на думата си и в случай че един от топ-мениджърите на Sony е споделил, че дизайнът ще бъде изменен, то по този начин и ще стане. Сега остава да изчакваме началото на огромното ревю MWC 2018 в Барселона, с цел да разберем, дали новите смарт телефони наподобяват по-различно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР