За това, че Меган Маркъл и принц Хари са се

...
За това, че Меган Маркъл и принц Хари са се
Коментари Харесай

Не остава много време: Феновете откриха признаци на предстоящ развод в новата снимка на Маркъл и Хари

За това, че Меган Маркъл и принц Хари са се скарали, се носят клюки от месец.

Всичко стартира, когато Колин Кембъл, биограф на кралското семейство, обществено съобщи: „ Те са в огромна неволя. Наели са юристи, тъй като връзките им са се влошили повече, в сравнение с допускаме. И аз ревизирах тази информация, като разговарях с няколко души. Двойката е постигнала съглашение за бракоразвод, само че се преструват, че към момента са дружно. Според това, което научих, Хари е бил основателят. Явно е схванал коя е тя. "

Тогава в задгранични таблоиди се появиха публикации за избухнала свада сред Меган и Хари в ресторант, на която станали очевидци членове от личния състав. Вярно, както в тази ситуация с Колин Кембъл, няма документални доказателства за това.



В резултат на това тези, които наблюдават живота на херцозите на Съсекс, се разделиха на три полюса. Някои считат, че всичко е единствено слух. Много британци и даже американци обаче не харесват Маркъл и ще се радват доста, в случай че двойката в действителност се разведе и Меган остане без нищо.

Според други слуховете идват от звездната двойка. Причината била посредством сходна мълва да покачат известността си и още веднъж да привлекат внимание към себе си.

Трети пък считат, че слуховете в действителност са правилни и раздялата им ще се случи в доста близко бъдеще. Косвено доказателство за това е новата фотография на херцозите,
в която значително почитатели откриха признаци на иден бракоразвод.

Въпросната снимка бе оповестена онлайн от Аманда Горман - поетеса, която бе посетител в подкаста на Меган. А някои коментатори видяха, че за първи път Хари се усмихва толкоз необятно и откровено, както и че Маркъл, за разлика от различен път, тук има принудена усмивка и тъжни очи. 
                             

„ Явно Хари просто се радва, че скоро ще се освободи от Меган “, „ Гледайки тази фотография, стартирам да имам вяра, че слуховете за бракоразвод не са безпочвени. И основателят тук очевидно е Хари, „ Принцът се усеща свободен, а Меган наподобява е стинала до задънена улица “, разясняват потребителите.

Между другото, слухът за иден раздор на връзката на двойката Съсекс не звучи по никакъв начин нереално, имайки поради към кого би могла да насочи ползите си предприемчивата Меган, в случай че тя и Хари в действителност се разделят.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР