За тези, които планират сватбено празненство, си струва да имат

...
За тези, които планират сватбено празненство, си струва да имат
Коментари Харесай

Ето коя е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩАТА дата за сватба през 2022

За тези, които възнамеряват сватбено тържество, си коства да имат поради, че през тази година бракът може да се случи под въздействието на Черната луна в Рак. И това носи риск от утежняване на връзките сред сътрудниците.

През тази година Черната луна, астрологичната точка, която е виновна за смяната на възприятията, страстите и взаимоотношенията, влезе в фамилния знак Рак на 15 април. А това значи, че доста съюзи, които ще бъдат подписани през интервала на Черната луна в Рак (до 10 януари 2023 г.), могат да бъдат разрушени от неверни и подправени упования. Това обаче не значи, че не можете да се ожените през тази година, тъй като в Рак няма други планети с изключение на Черната Луна. А тя сама по себе си е математическа точка в орбитата на Земята – нездравословното й въздействие се включва единствено в моментите, когато се свързва с други планети.

Най-неудачният ден за тези, които възнамеряват да се оженят, ще бъде Новолунието в Рак от 30 юни до 1 юли. Астролозите поучават да не влизате в съюзи нито на 30 юни, нито на 1 юли. Ще бъде още по-добре, в случай че се въздържите от разписване и в дните към тези дати.

Смята се, че Новолунието е началото на цикъла, полагането на основите, а при положение, че то е в зодия Рак, това е идеалното време за основаване на семейство. Но в същия знак ще бъде и Черната Луна и точно тя може да „ изкриви “ самите усеща и на този ден може да се подписа съюз, който няма бъдеще.

Всъщност при подписване на брак не могат да се вземат поради всички детайлности. Например, съпрузите могат да се окажат толкоз разнообразни, че след края на интервала на пристрастеността да осъзнаят, че влюбването е била същинска неточност.

Също по този начин, повода за брака може да бъде примесена с кармичен опит от предишното, защото Слънцето, Луната и Черната Луна ще бъдат аспектирани от Нептун в Риби и „ възлите “ на предишното в Скорпион.

Казано по различен метод, бракът може да бъде подбуден от почитта ви към предишното или обектът на вашата обич може мощно да наподобява на някого от вашето семейство. Такъв обезверен опит да се открие в бъдещия брачен партньор или брачна половинка човек от предишното ви може да донесе освен отчаяние, само че и огромен прочувствен стрес в бъдеще.

Най-добре е да пренасрочите сватбата на други дати, да вземем за пример през септември или октомври.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР