За тежкия инцидент Орландо Блум и преди е казвал, че

...
За тежкия инцидент Орландо Блум и преди е казвал, че
Коментари Харесай

Когато Орландо Блум едва не губи живота си

За тежкия случай Орландо Блум и преди е казвал, че е повлиял на всичко в живота му.
 Кейти Пери, Орландо Блум, фамилният им живот и проектите им за женитба
Ще се оженят ли най-сетне Кейти Пери и Орландо Блум

Двойката е сгодена от към този момент три години

В изявление за GQ от 2005 година артистът споделя, че когато е излязъл от болничното заведение, незабавно е почнал да купонясва. Няколко месеца обаче му е лишило да осъзнае, че не желае да обърква живота си. Тогава и схваща, че би трябвало да понижи рисковите прекарвания, с които се занимава.

" Преди карах мотоциклети и коли, като че ли всичко беше спортна писта, беше смешно. Не беше, тъй като го мислех за готино, беше просто тъй като обичах да пребивавам на ръба ", споделя Орландо Блум.

Сега, към този момент години по-късно, той още веднъж си спомня за интервала към случая, който дефинира като " едно от най-мрачните времена " в живота си. За това артистът споделя по-подробно в взаимно видео в Instagram с УНИЦЕФ, написа People.

В него той разказва физическото, както и психическото си възобновяване след травматичното, съвсем съдбовно прекарване, което е имал като младеж. Орландо Блум споделя, че като по-малък се е качил на тераса на покрив, когато водосточната тръба, за която се е държал, се срутва.

" Имах огромен шанс да оцелея след рухването, тъй като гръбначният ми мозък към момента беше недокоснат ", признава той. От думите му излиза наяве, че при случая е счупил гръбнака си. А заплахата в никакъв случай повече да не проходи за артиста е била действителна опция. До това обаче за благополучие не се стига.

Възстановяването, както и се допуска, е било мъчно. След интервенцията на Орландо Блум му е била сложена скоба. На по-късен стадий той е почнал физиотерапия, с помощта на която след едвам 12 дни, прекарани в болничното заведение, излиза независимо с патерици.

Въпреки " забележителното физическо възобновяване ", артистът признава, че когато се е върнал вкъщи, предизвикателство е било да се грижи за психическото си здраве.

Месеците след рухването за него са били " много мрачно време ". " Като човек, който постоянно е бил доста деен в живота си, ненадейно се почувствах доста стеснен и изпитах доста болежка. "

По думите на Орландо Блум психологичното здраве е изключително предизвикателство, тъй като е невидимо, само че той съумява да реализира усъвършенстване като употребява контузията си като метод да разсъждава върху живота.
 Орландо Блум, Wizards! и мускулите, които сподели артистът по време на фотосите на кино лентата
Орландо Блум демонстрира мускули за завиждане на плажа

И всички са доста впечатлени

" Винаги има опция да трансформирате болката, без значение дали е физическа или психическа, в огромното благополучие на живота си. И е толкоз значимо да достигнете до хората, да говорите с тях, да намерите някого, с цел да създадете опция за връзка, която води до промяна и смяна. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР