За тази своя дейност по онова време красавицата получава по

...
За тази своя дейност по онова време красавицата получава по
Коментари Харесай

Миналото На Синоптичката Нора Шопова Лъсна, Близки Изпяха! Вижте Компроматните Снимки, Звездата На Нова Е Бачкала Като

За тази своя активност по това време хубавицата получава по 20-30 лева Но по това време визията й надалеч не била, с която през днешния ден хубавицата грее от кориците на стилните списания и телевизионния ефир.

Единственото общо сред сегашната и тогавашната визия на Нора Шопова е плашещо слабата й фигура.

Преди да изгрее в родния ефир и да стартира да се занимава професионално с мода, хубавицата е ремонтирала изцяло усмивка, устните, носа и веждите си, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.



От началото на тази година Нора Шопова публично е част от екипа на Нова тв. Тя зае мястото на Деси Банова. Както към този момент стана ясно, русокоската напусна работа, с цел да се отдаде напълно на връзката си с Росен Плевнелиев.

Заради работата в малкия екран, тя нямаше опцията да го съпровожда зад граница. Бившият президент постоянно пътува отвън родината поради служебни задължения.

Последните злословия около него гласят, че той ще заеме значим дипломатически пост и доста скоро двамата с Деси Банова ще се реалокират в чужбина.

Блондинката е очарована от концепцията и към този момент се е размечтала за личен дом с обичания си на брега на езерото в Женева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР