За Стрелец, затъмненията в Овен и Везни ще се съсредоточат

...
За Стрелец, затъмненията в Овен и Везни ще се съсредоточат
Коментари Харесай

Хороскоп за Стрелец за 2024 г.: Вълшебна любов, ново местоживеене и подобрен външен вид

За Стрелец, затъмненията в Овен и Везни ще се съсредоточат върху региона на любовта и вашите персонални фантазии. Освен това, в случай че мечтаете да отворите личен бизнес, тогава елементарно ще съумеете през 2024 година, защото сериозен бизнес сътрудник може да пристигна при вас с помощта на въздействието на Юпитер. Но от септември несъмнено ще усетите, че силите стартират да се трансформират - Затъмненията по оста Риби и Дева през идващите 18 месеца (от 18.09.2024 г.) ще се случат в най-важните ви точки от хороскопа! Това са сфери на кариерата и мястото на престояване, които изцяло ще се трансформират и до края на 2025 година животът ви гладко ще има изцяло разнообразни опорни точки.

Затъмнения от 25 март до 8 април

Пролетният кулоар на затъмнението ще се организира във вашите браншове на обич и групи по ползи, както и персонален бизнес и обществена активност. Това значи, че Вселената е ориентирана към смяна на визията ви за благополучие и в този момент ще бъдете оптимално фокусирани върху разбирането на насладата на душата си - несъмнено няма да желаете да се задоволявате с „ най-малко някои “ връзки през 2024 година! Възелът в Овен ще изисква от вас да изследвате тематиката за персоналното наслаждение от живота, от себе си – ще желаете да се изявите в творчеството и може даже да помислите за дете.

Вероятно ви чака смяна в връзките с другари и с някои групи по ползи - на 25 март ще има Затъмнение и Пълнолуние във Везни, което ще постави завършек на въпроса, който можеше да назрява от 14 октомври, 2023 година Например, в случай че по това време сте се присъединявали към нов екип или сте почнали да поддържате връзка с значима група хора (например в чужбина), в този момент резултатът ще бъде систематизиран.

Но затъмнението и новолунието в Овен на 8 април ще се случат във вашия бранш здраве и работа, което може да е началото на нов цикъл в връзките. Това е аспектът на влюбването! Важно е, че шефът на Новолунието, Марс, ще бъде в жилищния бранш, тъй че можете да срещнете обекта на обвързаност покрай дома си или заради решение на проблеми с недвижими парцели.

Ключовата дата за вашата любовна връзка ще бъде 20 март - тогава можете да започнете да поддържате връзка с мъж, защото на този ден Меркурий се свързва с бъдещия възел във вашия бранш на любовта. А от 21 до 30 април ще разберете нещо значимо за връзката ви, защото Меркурий ще бъде в ретро фаза и ще „ разкрие “ тези любовни проблеми, които е значимо да разрешите за съответно начало на сериозен разказ.

Гранд Стелиум в Телец

От най-важните позитиви на 2024 година можем да чакаме Големия финансов стелиум в Телец, който ще се състои през април и май с помощта на клъстера от планети, воден от Юпитер – основният Дядо Коледа в астрологията, който ръководи вашия знак. Не можете да избягате от шанса! За Стрелец клъстерът от планети ще се организира във вашия бранш на работа и здраве, което значи, че ще имате шанс в процеса на изцеление от болест - ще има феноменална обстановка, когато можете да се разсъните за един ден и да се почувствате не просто по-здрави, само че като цяло на друго равнище на положение.
Освен това може да изпитате феноменално нарастване, тъй като вашият шеф Юпитер ще се свърже с Уран, който във вашата карта ръководи къщата на пътуванията и документите. Буквално за един ден можете да бъдете назначен на нова служба и можете да разберете за това с помощта на позвъняване - това ще бъде същинска изненада за вас.

Милионерски аспект през юни

Но от 1 до 8 юни ще се образува аспектът милионер в небето сред финансовата планета Плутон и Юпитер, което ще донесе благоприятни условия за Стрелец. Плутон ръководи бранша на тайните, предишното и чужбина във вашата карта, а Юпитер е вашата персонална планета, което демонстрира идването на капитал от отдалечен родственик или бизнес сътрудник. Освен това парите могат да дойдат при вас с помощта на мъж, който да вземем за пример ще ви даде или безценен подарък (кола), или просто ще влага във вас (ще заплати за обучение или пътуване).

Юпитер - вашата планета - изгрява във вашия бранш на връзките на 25 май. Това значи, че целият ви фокус ще бъде върху партньорството и индивида, с който сте женени или имате любовна връзка. До края на 2024 година ще бъдете запалени по построяването на връзки и може също да получите предложение за брак. За мъжете Стрелци това демонстрира потребност от брак, което ще бъде настоящо до 10 юни 2025 година

Ретрограден Меркурий в бранша на кариерата

От 5 август до 28 август Меркурий ще бъде назадничав във вашия бранш на пътешестване и обучение, носейки ви документи за интернационалните пътувания и връзка по правни въпроси. Например, можете да отворите още веднъж остаряло правосъдно дело и да съберете спомагателни документи.

Можете също по този начин елементарно да получите някои паспорти, документи или интернационалните документи, което сте желали да извършите отдавна. Не си коства да стартирате нещо ново, само че поемането и решаването на остарял въпрос ще бъде сполучливо.

Затъмнения от 18 септември до 2 октомври

Животът ви стартира да се трансформира фрапантно заради обстоятелството, че през септември стартират затъмнения във вашите браншове на жилище и кариера, както и цели в живота и предопределение. Изглежда чувствате потребност да измененията опорните точки в живота си, защото всичките ви остарели цели може да наподобяват към този момент реализирани и е време да достигнете ново равнище.

Всъщност ще започнете да усещате признаци на идни промени още при Новолунието в Дева, което се случва на 3 септември с диспозитор Меркурий в Лъв. Това демонстрира сключването на нов трудов контракт, който може да бъде обвързван с непозната страна или някаква богата интернационална организация. Можете също по този начин да започнете ново образование, с цел да разширите опциите си за кариера.

Затъмнението на 18 септември в Риби ще се случи във вашия жилищен бранш, което ще ви донесе довеждане докрай на някакъв дълъг развой в региона на недвижимите парцели и прочувствено висока отговорност за вашето семейство.

Но Новолунието и Затъмнението във Везни на 2 октомври ще бъдат във вашия бранш от другари и екип, което може да докара нова група хора в живота ви. Например по отношение на работа или ново място на престояване. Може да имате завръщане към тези хора, с които сте имали работа преди. Можете също по този начин да си поставите нови амбициозни проекти, тъй като Новолунието ще бъде в бранша на сънищата - като че ли ще започнете да инвестирате сила в бъдещето, за което сте мечтали от много време.

Ретрограден Меркурий и Новолуние в Стрелец през декември 2024 г

Следващата година ще приключи в значителен мащаб за вас, тъй като Меркурий (управител на вашия сътрудник и брак) ще бъде в назадничавост във вашия знак от 26 ноември до 15 декември. Първо, тези хора, с които към този момент сте били в връзки (както сантиментални сътрудници, по този начин и колеги), ще се върнат в живота ви в огромен мащаб. В допълнение, вие самият може да сте назадничав Меркурий за мнозина - т.е. да пишете на хора, с които сте общували преди този момент.

Декември ще бъде белязан от връщане към вашия минал жанр или даже име, защото Новолунието в Стрелец на 1 декември ще донесе нов облик, по този начин да се каже, само че с сила „ бил там преди “. Например, можете да се върнете към същия цвят на косата, моминско име и тегло, които сте имали преди доста време. Също по този начин ще бъде подходящо да преработите някои документи, които може да са свързани с паспорт, регистрация, кариера или някакъв тип юридически документи.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР