За Спаси София беше най-тежко решението за обединени, защото за

...
За Спаси София беше най-тежко решението за обединени, защото за
Коментари Харесай

Бонев: Най-голямата опасност е да спечелим кметското място, но да нямаме мнозинство в общинския съвет

" За " Спаси София " беше най-тежко решението за обединени, тъй като за разлика от ПП-ДБ, които са национални партии, то за нас като организация, която 14 години работи за София, то за нас това е всичко - по какъв начин може да бъде осъвременена тя. Трябваше да се научим и ние самите на съдружна просвета. Много по-трудно е, когато не всяко решение зависи единствено от теб, а би трябвало да го обясниш и обсъдиш ", съобщи лидерът на листата за общински съветници на обединението ПП-ДБ и " Спаси София " - Борис Бонев.

Най-голямата заплаха е да спечелим кметското място, само че да нямаме болшинство в общинския съвет, изясни Бонев.

Според него това не би трансформирало Терзиев в марионетка на другите партии, само че би затруднило съществено работата му, разяснява лидерът за листата за общински съветници.

Той не удостовери, че се бори за ръководител на СОС, само че разяснява, че би било " разумно " лидерът да заеме този пост.

Имената за претенденти за районни кметове били ясни значително, като щели да станат ясни до месец.

Той изясни, че Терзиев е бил задоволително правилен да осведоми авансово за предишното на роднините си, свързани с Държавна сигурност.

Очаквахме да има офанзива, може би подценихме силата ѝ. От една страна това е предстоящото отвращение на хората, които са били жертва на репресивния уред. Същевременно обаче имаше и политически офанзиви като да вземем за пример от Румен Христов и Ангел Джамбазки, сподели Бонев в ефира на Нова тв.

Този вид политическо двуличие аз не го одобрявам, съобщи той и изясни, че Христов е в коалиция с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който е бил персонална защита на Тодор Живков.

На този стадий наподобява, че някои хора са разочаровани, само че моят апел е да намерят предпочитание и мощ, да дойдат на срещите и да му зададат всички тези въпроси, които ги мъчат, прикани той.

Нека стрелят, дано нападат, с цел да може ние да отговаряме на офанзивите и на въпросите, сподели още Бонев.

Относно обвиняванията, че Терзиев не познава добре София, Бонев изясни, че претендентът им за кмет е взел участие в договарянията, както и че град не се ръководи еднолично.

Три са целите на обединяването за локалния избор - огромни вложения в кварталите, битка с корупцията и София да бъде чист и зелен град. По последната цел щели да създадат проверка на договорите с почистващи компании.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР