За широка коалиция се готвят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС, в която

...
За широка коалиция се готвят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС, в която
Коментари Харесай

Деян Николов: ГЕРБ и ПП-ДБ-СС влизат в коалиция с БСП

За необятна коалиция се готвят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС, в която ще взе участие и Българска социалистическа партия - това предизвести общинският консултант и някогашен народен представител от " Възраждане " Деян Николов.

Да, има шансове, само че това ще е по-скоро продължение на модела ГЕРБ в столицата, т.е обръчите от компании и поправки на ремонтите, отговори той на въпрос има ли късмет да се избере ръководител на Столичния общински съвет на идващото съвещание на 8 февруари.

В момента се водят договаряния за необятна коалиция, в която ПП-ДБ и ГЕРБ си търсят смокинов лист, зад който да създадат сглобка. Искат целият общински съвет да избере ръководителя на ПП-ДБ, изясни Николов в " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Според Николов смокиновият лист ще е Българска социалистическа партия, а обединената съпротива в СОС са " Възраждане " и " ИТН ", а единственото, което ги тормози е какво ще кажат хората.

По негови думи към този момент се разисква по какъв начин такова ръководство ще бъде обяснено на хората. За Българска социалистическа партия било значимо да се подчертае, че това ще е краткотраен ръководител, дали и концепция да се назовава краткотрайно решение или техническо решение в името на София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР