За шеста поредна година, по инициатива на кмета Галина Стоянова,

...
За шеста поредна година, по инициатива на кмета Галина Стоянова,
Коментари Харесай

Казанлък организира тържество за златните двойки в общината


За шеста поредна година, по самодейност на кмета Галина Стоянова, Община Казанлък ще провежда Златна женитба за казанлъшки двойки, които честват 50 години взаимен живот през 2022 година, съобщават от пресцентъра на локалната администрация. 

Почти 100 фамилии ще бъдат част от тържеството, проведено от кмета, което ще се състои на 12 декември. 

От Общината показват, че всички двойки, сключили цивилен брак през 1972 година, могат да заявят предпочитание да вземат участие в тържествената гала до края на ноември на телефон 0898 443 466.

През 2021 година в празника са се присъединили към 50 двойки, като за пръв път към самодейността са се присъединили и фамилии, които не са сключили брак в Казанлък, само че са поданици на общината, излиза наяве от официалния сайт на локалната администрация. По време на церемонията „ златните двойки “ възобновяват огромна част от сватбените ритуали – вричат се един на различен, отпиват шампанско, извършват първия сватбен танц и сватбеното хоро. Всичко получават и Удостоверение за своята Златна женитба персонално от кмета Галина Стоянова, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР