За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава благотворителната кампания

...
За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава благотворителната кампания
Коментари Харесай

Кметът на “Илинден” Иван Божилов подкрепи благотворителния проект “Подари Щастие”

За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава благотворителната акция „ Подари благополучие “, като в тазгодишното й издание се включи кметът на регион „ Илинден “ Иван Божилов, дружно с негови съратници от щаба на Политическа партия ГЕРБ в “Илинден ”.

 

“Каузата на госпожа Николова е отдадена на обезпечаването на модерна здравна инсталация за лекуване на недоносени бебета, като 100% от приходите при продажбите на книгата й „ Щастлива и красива бременност като моята ” се подаряват в тази тенденция. С помощта на дарения се закупуват кувьози, термолегла, билирубинометри, воноскопи, пулсоксиметри, перфузори и кислородни палатки за неонатологични отделения в страната, които имат потребност ”, описа районният кмет Божилов.

 

 

По същата самодейност подаяние получи МБАЛ Национална Кардиологична Болница, която се намира на територията на регион „ Илинден “.

 

 

“Благодаря освен за положителната работа, само че и за голямото сърце, с което Десислава Николова се грижи за най-малките хора на този свят! Винаги ще поддържаме сходни дела! ”, изрече признателността си Божилов.

 

Желаещите да се включат в благородната идея, могат да закупят книгата на Десислава „ Щастлива и красива бременност като моята ” или да създадат подаяние по банковата сметка:

Банка Райфайзенбанк България:

BG86RZBB91551007379705;

Фондация „ Кажи здравей на здравето “;

Tитуляр: Десислава Николова

Пей пал - [email protected]

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР