За шеста поредна година инициативата на британското посолство в София

...
За шеста поредна година инициативата на британското посолство в София
Коментари Харесай

Илияна Йотова е патрон на инициативата на британското посолство Посланик за един ден

За шеста поредна година самодейността на английското посолство в София " Посланик за един ден " ще се организира под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

Конкурсът, основан от някогашния английски дипломат в България Ема Хопкинс във връзка Международния ден на дамата, окуражава българските девойки да изразят своите възгледи по необятен кръг от значими за обществото въпроси и да разпрострат капацитета си.

През миналите години над 60 девойки от цяла България имаха опция да работят с водачи в разнообразни сфери и да почерпят от опита им.

Тазгодишната тематика на състезанието е " Да прегърнем равенството ". Въпросът, по който искащите на възраст от 14 до 18 години ще пишат есе в границите на 250 думи, е: Ако бяхте дипломат за един ден, по какъв начин бихте насърчили равенството сред дамите и мъжете в България? Повече информация, както и формата за кандидатстване може да намерите на ambassadorforaday.com.

Трите победителки ще имат опция да вземат участие в работното всекидневие на вицепрезидента Илияна Йотова и с английския дипломат Роб Диксън.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР