За сгъваеми смартфони се говори от доста време.Чакането официално свърши

...
За сгъваеми смартфони се говори от доста време.Чакането официално свърши
Коментари Харесай

Това е първият сгъваем смартфон в света

За сгъваеми смарт телефони се приказва от много време.

Чакането публично свърши – първият сгъваем смарт телефон в света е към този момент факт.

Китайската компания Royole сподели смарт телефона FlezPai по време на тазгодишното издание на ревюто за потребителска електроника CES в Лас Вегас, предава TechCrunch.

Устройството съставлява нещо приблизително сред смарт телефон и таблет, като разполага с 7.8 инчов екран и работи с операционната система Android.

Когато устройството бъде сгънато, то се трансформира във функционален смарт телефон. Обратното също става доста елементарно.

Потребителите в Съединени американски щати към този момент могат да поръчват ранната версия на телефона на цена от към 1 300 $. Смартфонът разполага с голям брой програмен продукт, предопределен за него.

При прегъване на екрана всичко, изобразено на работния плот, се трансферира на едната половина на екрана, което води до незнайно улеснение, само че в последна сметка, работи безпрепятствено, написа TechCrunch.

Китайската компания Royole съумя да победи Samsung и другите огромни производители, които от много време приказват, че работят по сходна технология.

Сега следва да забележим дали Royole ще стартира да си партнира с други прозиводители по отношение на всеобщото разпространяване на технологията или ще разчита на себе си за това. А за какво не и двете. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР