За съжаление за Селин Дион годината не започна, нито изглежда

...
За съжаление за Селин Дион годината не започна, нито изглежда
Коментари Харесай

Как се справя със заболяването си Селин Дион

За страдание за Селин Дион годината не стартира, нито наподобява приключва добре. Още при започване на 2022 година тя отсрочи няколко пъти турнето си поради здравословни проблеми и в този момент месеци по-късно като че ли не можем да се надяваме скоро да я забележим още веднъж на сцена.
 Селин Дион, stiff-person syndrome и неврологичното заболяване, с което беше диагностицирана певицата
Тежката диагноза на Селин Дион

Най-после е ясна повода за мускулните й конвулсии

Преди седмица стана ясно, че певицата страда от синдром на скованата персона (stiff-person syndrome). Той съставлява рядко неврологично заболяване, което предизвиква конвулсии и схващания на крайниците и цялото тяло.

" Макар към момента да узнавам за това положение, най-малко съм наясно какво е причинявало спазмите, които имах ", показа Селин Дион в пост в Instagram.

Въпреки неприятните вести тя в този момент се оправя като се концентрира върху позитивните неща. Като да вземем за пример фамилията си.

Източник на Us Weekly разкрива, че децата ѝ Рене-Чарлз (21 г.), и близнаците Нелсън и Еди (12 г.) са нейната поддръжка. По думите му те са доста зрели за възрастта си и са неразделно до майка си. Като " безконечен оптимист " дефинира той 54-годишната изпълнителка и добавя, че тя е получила диагнозата, която ѝ е пристигнала като потрес скоро, само че не е изгубила борбения си дух. Това, което я утешава в този момент е, че най-малко знае тъкмо с какво се сблъсква и има успокоението, че може да облекчи някои от признаците като се лекува.
 Селин Дион, здравословните проблеми и анулираните за следващ път концерти
Още неприятни вести на Селин Дион

Какво са проблемите й този път

В поста в Instagram, с който разгласи новината за болестта си, Селин Дион показа, че има " страховит екип от лекари ", които ѝ оказват помощ, както и " моите скъпи деца, които ме поддържат и ми дават вяра ". Певицата тогава сподели още, че е обнадеждена за възобновяване си, това в този момент е нейният фокус и ще направи всичко по силите си, с цел да се оправи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР