За съжаление все още няма следа от Александър, въпреки усилията

...
За съжаление все още няма следа от Александър, въпреки усилията
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Няма и следа от Сашко. Всичко е в Божиите ръце

" За страдание към момента няма диря от Александър, макар напъните на всички. Почти не остана място в планината, което да не е обходено ". Това показа в ефира на " Лице в лице " по Би Ти Ви кметът на Перник Станислав Владимиров във връзка продължаващата акция по издирването на 12-годишния Александър, който е в неопределеност от петък след разходка в локалната планина Голо бърдо.



По думите му през днешния ден на територията на община Перник са били тествани няколко водоема и пещера, само че още веднъж без триумф.

" Само през днешния ден получихме десетки сигнали от хора, които настояват, че са видели детето, само че се оказаха подправени. Много дни минаха, на открито е студено... към този момент всичко е в Божиите ръце ", сподели Владимиров. Градоначалникът разясни, че в Перник има близо 400 камери и непрекъснато се гледат записи.

На въпрос какво следва оттук-нататък, Владимиров отвърна, че сега тече оперативка в полицията, която би трябвало да вземе решение какво ще прави. " Предполагам, че акцията по издирването ще продължи. Просто не е обяснимо по какъв начин е допустимо един човек да се изпари! ", недоумява кметът на миньорския град. В умозаключение той изрече благодарности на цялото общество, ангажирано в издирването на детето.

" Такава съпричастност и взаимност рядко се вижда. Показахме, че можем да бъдем общество, което може да е сплотено към някаква идея. Надяваме се просто някъде да се е скрил и да е жив ", приключи Станислав Владимиров.



Старши комисар Павел Млеканов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Перник, управлява акцията по издирването на хлапето, която продължава от петък
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР