За съжаление, въпреки положените от лекарите грижи, те не успяват

...
За съжаление, въпреки положените от лекарите грижи, те не успяват
Коментари Харесай

Това Преобръща Всичко! Последни Разтърсващи Разкрития За Смъртта На Легендата Шабан Шаулич

За страдание, макар положените от лекарите грижи, те не съумяват да спасят живота на краля на сръбската музика. Според полицейския отчет в колата, с която е пътувал артистът, е имало трима души – Шабан, неговият кум и водачът. По неофициална информация автомобилът бил ръководен от водача.

Инцидентът е станал тази заран. Спасителните служби са получили позвъняване в към 6:50, че на автомагистрала А2 има злополука сред два автомобила. В единият от тях е бил Шаулич. Според медиите автомагистралата е бил затворена близо пет часа поради тежкия случай.

Шабан е един от най-обичаните сръбски реализатори. Само преди два месеца, на 21-ви декември, артистът гостува в България и се сбогува с българската аудитория като изнесе специфичен концерт за всичките си почитатели, написа Разкрития.ком. Тогава Шаулич изпя едни от най-обичаните му шлагери през години.

В изявление преди огромния концерт Шабан призна, че постоянно дава всичко от себе си и се старае да зарадва публиката си. „ Аз ще се постарая да им дам една незабравима страст. Винаги на свои концерти давам максимума от себе си. С българската аудитория се обичаме взаимно. Имам много другари в България, в това число и сътрудници “, сподели ден преди концерта Шаулич.

След известието за трагичната загуба на краля на сръбската музика в обществените мрежи се изсипват хиляди жалейки. Феновете на Шаулич не могат да повярват, че той е умрял. Някои от феновете на артиста към момента се надяват новината за гибелта му да е подправена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР