За съжаление смятам, че партиите трябва да излязат и да

...
За съжаление смятам, че партиите трябва да излязат и да
Коментари Харесай

Мая Манолова скастри партиите, какво трябва да направят

„ За страдание считам, че партиите би трябвало да излязат и да кажат, че няма да има държавно управление. Минаха две седмици. Те имитират, че има договаряния. Те заблуждават и лъжат хората, което е подмолно. Имитацията на договаряния е нечестна към обществото. Симулират договаряния и подготвеност, тъй като е мъчно. Много по-лесно е някой различен да свърши работата “.

Това съобщи в предаването „ Тази неделя “ ръководителят на „ Изправи се България “ Мая Манолова във връзка изборните резултати и 48-ото Народно заседание.
-->
Тя уточни, че нейната партия е изгубила изборите, само че силите, влезнали в Народното събрание, също не са спечелили.

„ В нито едно изречение не казахме, че ще вършим държавно управление, нито излъгахме хората. От ГЕРБ казаха ли, че Росен Плевнелиев и Соломон Паси ще са преговорен екип? Ако го бяха споделили в акцията, резултатът нямаше да е същият. „ Продължаваме промяната “ твърдяха, че ще имат 121 депутати и ще създадат държавно управление – имат 53 депутати. 40% от това, което приказват, е истина, а другото – „ фантасмагории “.

Според нея Народното събрание би трябвало да се заеме с приходите на хората.

„ Изправи се България “ споделяше истината по време на акцията. Предупредихме, че пенсионерите ще бъдат излъгани. Първият анонс след изборите беше, че ще има декларация за Украйна. Лъжата на огромните партии беше, че нямат желание да поемат отговорност “, акцентира водачът на „ Изправи се България “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР