За съжаление ние сме болна нация – умираме много и

...
За съжаление ние сме болна нация – умираме много и
Коментари Харесай

И зам.-председателят на ВМРО заговори колко сме болни заради смъртността от COVID-19

За страдание ние сме болна нация – умираме доста и това е един огромен проблем. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, който влезе в тематиката и тъй като беше припомнено – че просто сме по-болни и по тази причина умираме повече.
Не желая да подценявам COVID-19 – само че този стрес за популацията има още по-негативен резултат. Средната възраст на популацията в България е по-висока от тази в Европа, изясни Веселинов пред Нова телевизия, без да прецизира кои статистически източници цитира. Стана ясно, че той пази и позицията, че има по-висока смъртност, тъй като сме по-болни.
 Почти всички умрели от ковид са се самолекували дълго време, твърди здравният министър Почти всички умрели от ковид са се самолекували дълго време, твърди здравният министър
Голяма част от постъпващите в лечебни заведения българи се самолекуват и отсрочват медицински обзор. „ Почти всички, които са стигнали до ле...
Явно хората трябваше със средствата на държавната насила да бъдат спрени да контактуват, добави Веселинов.
Специално за смъртността, най-новите данни са следните –!
Що се отнася до парламентарните избори и по какъв начин ще гласоподават карантинирани и заболели, отговорът беше, че ще се прави разбор. Ако имаме 50 000 – 100 000 карантинирани, няма по какъв начин да се върви да се събират гласове по домовете, сподели още той.
Няма да се явяваме на изборите с обща листа с ГЕРБ, увери Веселинов. Най-вероятно идната седмица ще има съвещание на водачите на дребната коалиция, с цел да се вземат бъдещи политически решения.
 Следващите парламентарни избори - по кое време ще са в действителност? Следващите парламентарни избори - по кое време ще са в действителност?
Засега отиваме на избори в края на март, само че допустима дата е да вземем за пример 21 май. Но има нещо значимо – конституционно право е българите...
По въпроса със Северна Македония, зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация беше безапелационен - ние подписахме по-лек Договор за добросъседство и другарство, в сравнение с е Договорът от Преспа, само че за 3 години Скопие не направи нищо в директните връзки с България. Въпросът е желаят ли те да влязат в Европейски Съюз като другари и съдружници на България, съгласно Веселинов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР