За съжаление на феновете по света, Сара Джесика Паркър обяви

...
За съжаление на феновете по света, Сара Джесика Паркър обяви
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър: Няма да има трета част на "Сексът и градът"


За страдание на почитателите по света, Сара Джесика Паркър разгласи публично, че третият филм "Сексът и градът" няма да бъде осъществен.

52-годишната Паркър, която играе секс колумнистката Кари Брадшоу в известния ефирен сериал, трансформирал се и във кино франчайз, опроверга дефинитивно слуховете, че ще има трета част "Сексът и градът".

"Приключи. Няма да го направим", заяви актрисата в изявление за списание "Екстра", разочаровайки почитателите, които се надяваха, че след 6-годишно неявяване от екран четирите атрактивни нюйоркчанки - Кари, Саманта, Миранда и Шарлот още веднъж ще очароват публиката с премеждията си.

"Разочарована съм", добави още Паркър пред изданието. "Разполагахме с красива, занимателна, сърцераздирателена, радостна и извънредно съответстваща история и сюжет към нея. И разочароващото е не, че не можем да разкажем тази история и да я изживеем, а че не можем да осъществим настояването на аудиторията, която толкоз настояваше за нов филм."

Причина за спирането на плана обаче по този начин и не бяха посочени.

БГНЕС напомня, че първият филм "Сексът и градът" се появи през 2008 година, четири години откакто края на едноименния сериал по HBO, който бе едно от най-хитовите шоута на 90-те години. През 2010 година последва и втората част на кино лентата, след което настана тишина.

Миналата година, макар отрицателната оценка на критиците след втората част, уебсайтът "Радар" издаде, че Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали към този момент контракта за третата част и се очакваше фотосите да стартират това лято. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР