За съжаление, много голяма част от любовните връзки не се

...
За съжаление, много голяма част от любовните връзки не се
Коментари Харесай

Признаци, че не трябва да вярвате на човека до вас

За страдание, доста огромна част от любовните връзки не се развиват по метода, по който ни се желае. Причините за това са доста. Заради метода си на живот, някои хора избират да поемат по пътя на лъжата и да крият някои неща от своите половинки. Като прибавим към това и изкушенията поради по-лесното другарство и многото контакти, улеснени от потреблението обществени мрежи, проблемите в връзките може да се усложнят.

Голяма част от връзките завършват, когато сътрудниците спрат да си имат вяра и лъжата в общуването им стане неизменима част от всяко изречение.  Ако усетите, че вашата половинка не са почтени с вас, то вие ще спрете да му вярвате – нещо, което е изцяло обикновено.

 

Ето някои признаци за сходни дейности от негова страна

 

Той е податлив да трансформира детайлите на една история според от събитията.

Променливото изложение на обособена обстановка мирише на непочтеност – а честността е един от основните съставни елементи на доверието. Ако забележите, че той ви дава спорна информация или видимо изкривява истината на дадена история, това са сигнали, които сочат към ненадежност. Не забравяйте обаче, че това може и да е изолиран случай, за който има пояснение, тъй че не правете прибързани изводи. Поговорете и дайте опция на другия да обясни всичко, което ви тормози.

Той не признава своите неточности.

Ако даден човек не демонстрира скрупули на съвестта или не поема отговорност за това, че е направил нещо неправилно, ще бъде мъчно да му се доверите, че ще направи това, което е вярно в бъдеще. Той ще се пробва да прави по този начин, че постоянно би трябвало да е прав или да се изкарва жертва. Дори и да ви е наранил, той може да сътвори своя версия на събитията и да не ви слуша или да подценяват това, което казвате. В краен случай този тип държание може да докара до това да поставите под въпрос себе си или своята стойност. Във всеки случай, човек, който ви споделя по какъв начин да мислите, чувствате или действате въз основа на това по какъв начин най-добре обслужва потребностите му, е мощен червен байрак на ненадеждност.

Изглежда, че крие доста „ огромни “ неща.

Нормално е всеки да има свое персонално пространство, даже и двама сътрудници, само че в случай че единият пази толкоз огромна част от живота си, че основава място за основателни подозрения по отношение на неговия темперамент или претекстове, има късмет той в действителност да крие някаква загадка. Тъй като прозрачността е различен крайъгълен камък на доверието, когато някой изрично крие своето пространство, телефона си или значимите хора в живота си, това може да е знак, че не заслужава доверие. Всичко това повдига въпроса какво в действителност крие той. Същото важи и за криенето на пояснения или проекти, съпроводени с въпрос „ за какво питаш? “. Например, в случай че попитате колегата си какво ще прави по-късно и отговорът е: „ Защо искаш да знаеш? “, може да поставите под въпрос желанието му да задържа информация и да слагат затруднение в другояче открит разговор.

Не можете да разчитате на него да направи това, което е заречен.

Ще ви бъде мъчно да намерите някой, който се придържа към всяко съглашение или заричане, което е направил. Всички сме хора и от време на време в живота се случва по този начин, че да би трябвало да отмените значим проект, даже в последния миг. Но в случай че ваш другар или сътрудникът ви неведнъж се отмята, би трябвало да замислите дали в действителност има нещо неправилно. Непоследователното държание и неналичието на отчетност основават излишно положение на комплициране, което може да алармира, че желанията на човек са съмнителни.

Дава ви необичайно възприятие на тревога или безпокойствие.

Често един от най-сигурните признаци на обезсърчителен човек е вътрешното чувство – от време на време безусловно. Например, това възприятие да имате топка в стомаха си, когато той е към вас, може в действителност да е тялото ви, което ви подтиква към нещо, което усеща като рисково или неловко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР