За съжаление или за радост животът е палитра от емоции

...
За съжаление или за радост животът е палитра от емоции
Коментари Харесай

Проблеми и огромна опасност за 4 зодии през септември

За страдание или за наслада животът е палитра от страсти и е рано райе на зебра. Балансът се поддържа. Нещата, които ни се случват са положителни или пък неприятни и неприятни. В взаимозависимост от разигралата се житейска обстановка, историята бива бяла или пък черна.

Тези 5 зодии са в положение да създадат пари и от въздуха!

Естествено, на фона на тези две крайности има и доста маловажни ежедневни неща, които ни се случват непрекъснато, само че не заемат огромно място в съзнанието ни. Просто се нижат едно след друго и ни носят краткотрайни позитивни или негативни страсти.

Всичко неприятно обаче, което ни се случва, ни кара да мислим повече за себе си, за прочувствената си сигурност и за това по какъв начин в действителност се отнасяме с близките. В последна сметка се стига до интервала, в който човек проучва и си вади заключения от обстановката. Опитваме се да не повтаряме предходни неточности и да не се заместваме с нещо, което ни носи неприятности и нови проблеми.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на шанс и голямо благосъстояние през новата година

Всички астролози се сплотяват към мнението, че месец септември ще донесе доста позитивни промени. Точно в този момент е моментът за огромни такива.

Все отново салдото ще се поддържа и наред с триумфите, високите приходи и любовта, ще се наложи някои зодии да вземат решение комплицирани проблеми.

Може да става въпрос за фамилни разногласия или за спорове по време на работа. Семейните проблеми нищо чудно да ви застигнат и да а свързани с по-възрастни хора.

Хванете си за гадже някоя от тези зодии и ще се къпете в пари и разкош!

В тази връзка астролозите предизвестяват всички зодиакални знаци да бъдат доста деликатни и да мислят повече, преди да сторят нещо.

Има обаче четири зодии, чиито представители би трябвало да бъдат доста по-внимателни от всички останали. Те най-вероятно ще са изправени пред доста огромни компликации, които ще ги накарат да паднат духов. За какво тъкмо става въпрос и кои са тези четири зодии., ще ви разкрием в идващите редове.

Вижте кои са тези четири зодии, които са дебнати от огромна заплаха през септември и каква тъкмо е тя, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР