За съжаление БСП губи позиция през последните години. Изглежда, че

...
За съжаление БСП губи позиция през последните години. Изглежда, че
Коментари Харесай

Станишев: БСП губи, а сякаш е доволна от петото място

" За страдание Българска социалистическа партия губи позиция през последните години. Изглежда, че Българска социалистическа партия е удовлетворена да не е първа или втора политическа мощ, а какато сме в този момент - пета. Третият мандат не изглеждаше безапелационен като усещане. Изглеждаше, че Българска социалистическа партия е подготвена да “подари ” мандата на ГЕРБ и да ръководят дружно. " Това съобщи Сергей Станишев пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Ние бяхме алтернативата на ГЕРБ, а това се загуби. Сега като опция се смята Политическа партия. С такова държание Българска социалистическа партия губи достъп до своята външна страна. Хората ще слагат въпроса, че не може без някаква смяна в партията. Ако няма здрава левица, не може да има естествена политическа среда. "

" Хората гласоподават за разнообразни политически партии с концепцията, че те ще си стъпят в отговорностите. Това не се случва. Моето чувство е, че сме очевидци на един политически спектакъл. Всеки споделя, че желае да сформира държавно управление, само че другите партии му пречат. Политиците в този момент не водят разговор ", добави той.

Станишев добави, че има проблем, когато няма законно ръководство в страната. 

" България стартира да се възприема като болния човек на Европа. 5 избори за 2 години е несериозно. Чрез това държание се унищожават консенсуси, които съществуваха от години. Това основава спънки за развиването на страната. Бих призовал партиите малко да оберат езика. "

Станишев назова и няколко целта на страната, върху които партиите би трябвало да имат позиция и да стигнат до консенсус.

" Първото нещо е образованието. С необразовани хора не може да се реализира прогрес. Здравеопазването също е доста значимо. То се нуждае от съществено финансиране. Демографията е другата тематика. По всички тези въпроси, партиите би трябвало да имат позиция. "

" Аз нямам персонални свръхамбиции. Трябва да има екип от хора, които имат обща идея. Аз имам вяра, че политиката е с цел да се прави положително. Трябва да видя, че има екип ", разяснява Станишев.

" Политиците би трябвало да спрат да товарят президента със личните си проблеми, че не могат да създадат държавно управление. Всяка една система има плюсове и минуси. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР