За съжаление българският народ е разделен заради хора като президента

...
За съжаление българският народ е разделен заради хора като президента
Коментари Харесай

Марешки: Заради хора като Радев българският народ е разделен!

 " За страдание българският народ е разграничен поради хора като президента Радев, който се пробва с вдигнати юмруци да прави тези провокации ". Това съобщи в предаването " Здравей, България " водачът на ВОЛЯ.  

" Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и основават ужас, бият служители на реда и млади дами. Има и такива, които разсъждават обикновено и поддържат естествените български жители ", разяснява още Марешки.

Той отхвърли обвиняванията, че депутатите му са подкрепили плана за нова конституция на ГЕРБ против две концесии – тези на плажовете " Кабакум - Север 1 " и " Кабакум - Север 2 ". Според обвиняванията едната концесия е взета от майка му, а другата – от някогашен народен представител от ВОЛЯ.  

" Чух такова подстрекателство от президента Радев. Това е доста тъпо, тъй като единствено човек, привикнал да работи по този метод, може да прави такива внушения ", съобщи Марешки.

" Всеки ден върша бизнес покупко-продажби, имам доста сътрудници. Това няма нищо общо с политическата ни активност ", добави водачът на ВОЛЯ.

Неговата прогноза за мандата: " Управляващите го споделиха, това си е техен проблем. Виждам, че вървят към привършване на мандата. Най-вероятно това ще се случи ".

" Приветствам нормализирането на обстановката, че българският народ се освободи от анархията. Не поздравявам биенето на служители на реда, дами, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е доста огромен и хора, които са се облажвали, желаят още веднъж да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители ", сподели Марешки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР