За разлика от ДесиСлава, която след директни въпроси от рода

...
За разлика от ДесиСлава, която след директни въпроси от рода
Коментари Харесай

Първо в HotArena! Преслава, защо лъжеш, че не си бременна? Вижте истинската причина!

За разлика от ДесиСлава, която след директни въпроси от рода на: „ Бременна ли си? “ отговаряше с истината, Преслава е на различен ум, разбра HotArena.

Русокосата й колежка съобщи, че когато бременна жена бъде питана непосредствено дали чака правоприемник, би трябвало да се дава отговор с правилен факт. Брюнетката е избрала друга тактика - да лъже.

Преди няколко дни Преслава пусна лайв видео във Facebook, а почитателите й имаха опция да задават въпроси в мненията под него, които тя да изчита и след това да им даваотговор.

Един неин обожател я запита непосредствено дали е бременна, на което с досада топ пайнерката отсече: „ Колко пъти да давам отговор, че не съм “.

Целият всемирски хайлайф обаче е наясно с истината – изпълнителката е по-бременна от всеки път , в случай че може по този начин да се каже. Добричлийката била ултра суеверна и вярвала, че такава свята за нея и обичания й Павел новина би трябвало да се пази в загадка колкото се може по-дълго време. Красавицата се тормозила от неприятни очи и зли думи и желала да прекара една спокойна бременност, замазвайки очите на хората, че такава  в действителност няма.

Пайнерката усещала, че има доста завистници и зложелатели към себе си, по тази причина напряко й настръхвали косите, щом й мине през главата мисълта, че някой може да урочаса най-щастливото събитие в живота й.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР